Tuesday, August 17, 2004

Tiistain mussutusta

Tiistai on aika turha päivä. Se ei ole niinkun viikon kummasakaan päässä, vaan roikkuu siinä tyhmästi välillä. Tiistain toiminnoista ei oikeen koskaan muista mitään, mutta toisaalta tiistai on taas yliopistomaailmassa semmoinen päivä että kaikki luennot pukkaa sille päivälle, yleensä päällekkäin klo 10-14 aikaan. Mikähän liene maaginen aikavyöhyke siinäkin.

Sain tänään raahattua itseni jopa opistolle, yllättäenhän laitoksella ei ollut tapahtunut ihan mitään. Kursseilleilmoittautumisajan kuitenkin jo tiesivät, suuri ihme. Onneksi ei enää noille englannin kursseille tartte niin hulluna ryysiä kun meitä nelosvuotisia ei niin hirveesti enää roikkumassa ole, ruotsin kursseille kyllä saa taas sitten mennäkin viiden aikaan ryskämään oven taakse ja muuttumaan pieneksi pedoksi konsanaan. Kukahan muka väitti että yliopistossa on sivistyneitä ihmisiä...

Muutakin raahautumista tänään: sain käytyä latinofitissä. Ai että sillä ohjaaja-poitsulla on maagisen hyvä pylly kun se sitä siellä ketkuttaa. Huippusen mukavaa hommaa onpi nuo tunnit aina, kyllä sitä tällaisenkin pökkelön kroppa pystyy kummallisiin suorituksiin toisinaan.

Sitten olen tänään ollut myös sitä mieltä, että sade tietää aivan varmasti, milloin juuri minä olen lähdössä pyörän kanssa ulos. Tänään on ollut kyllä harmaata koko päivän, myönnetään, mutta pisaraakaan vettä ei tullut kun liikuin autolla, mutta loiskis heti kun pullahdin ulos salin ovesta niin taivaan täydeltähän sieltä taas tuli.

Ja vielä loppuun yksi tunnustus: tilasin taas Cosmon. Shaaame on me... muttakun on niin hirvittävän hauskaa lukea kun ihmiset ottaa sen lehden ihan tosissaan...heehee. Muttajuu, taas on siis tullut repsahdettua. Kirjattakoon ylös moinen kauhun teko.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home