Sunday, January 18, 2009

Pärsk ja yyh

Flunssaa vieläkin, ei tänne juuri muuta kuulu. Luulin jo päässeeni pelkällä kurkkukivulla ja yleisellä ääh-ololla, mutta nyt sitten vissiin iski kunnolla, pää tuntuu tukkoiselta, kaulan rauhasia kivistää ja tekisi vain mieli kääntää selkä maailmalle. Kultsin porukoillekin olisi pitänyt mennä syömään vaan enpä kyllä nyt pysty raahautumaan. Ei musta mitään seuraa olisi, ja tartuttaisin vaan kaikki.

Ikävää ja apeaa. Perjantaina sain sentään imuroitua, ja eilen tehtiin niin hyvää ruokaa taas ettei mitään järkeä, käykääs tsekkaamassa uutuuttaan kiiltelevä ruokablogimme Pata & kattila. Haluttaisi niin ostaa uusi kamera kun tuolla vanhalla nysällä yrittää nyhrätä kunnon kuvia ruoista..paah. Tai saattaa toki olla kyse vain olemattomista kuvaustaidoista ;).

Ainiin, pitää vähän suitsuttaa sitä Suomen hevonen -näytelmää tässä: Oli kyllä mukava palata taas teatteriviihteen pariin! Hienosti näytelty ja mukiinmenevä tarina. Ei nyt mikään täyden kympin ja ruusunlehtisateen arvoinen, mutta varsin paljon mieluummin tuohon pisti kymmenen egeä kun johonkin turhaan Hollywood-räiskintään. Suosittelen!

Huomenna pitäisi jaksaa taas kouluun. Siis töihin. Ja minä kun luulin tässä viikonlopun aikana parantuvani. Kattia kanssa. Plääh ja yyh, katoan potemaan peiton alle.

Vieläkö mulla niitä surkeita onnellisuusmeemin osasia oli jäljellä? Laitetaan vaikka eilinen ruoka sitten tähän. Muuten ei onni tällä hetkellä hirveästi kolkuttele.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home