Monday, January 12, 2009

Flunssaääh

Sinne meni taas viikonloppu. Olisi saanut kyllä vielä jatkua. On se kumma että koskaan ei voi nähtävästi olla vapaa-aikaa sopivassa suhteessa. Vaikka nyt niska limassa kääntäessäni ja opettaessani kyllä oon taipuvainen ajattelemaan että paljon helpompi on sopeutua siihen hiljakkoiseen käännösrytmiin ja rutiiniin taas jahka tämä sijaisuus loppuu. Ei siinä, ettäkö en tykkäis opettaa, tykkään kyllä. Ja tiedän senkin, ettei pitäisi /saisi valittaa tästä tilanteesta kun juuri pääsin valittamasta siitä, ettei ole tarpeeksi töitä. Mutta se vaan on meikäläisen henki että aina on jostain vähän nähtävästi valitettava. Että ehkä sitten tänne blogiin vain eikä kultsin ja muitten kuuntelijoiden savuaviin korviin. Tätähän onneksi ei kenenkään tarvitse lukea jos ei halua ;).

Eilen oli ihana löhöpäivä kultsin kanssa, tallilla kävin mutta siellähän ei saanut mitään järkevää tehtyä kun maneesissa oli estevalmennus ja kentällä tuli 10 sentin tierat. Huoh. Illalla laitettiin sitten hyvää ruokaa, lohkopottuja ja kalafileitä, kalat tosin ihan pakkasesta mutta hyviä olivat. Lisäksi kaurakeksejä joiden päällä suklaa-lemon curd-sekoitetta. Eipä niistäkään tullut ihan semmoisia kuin ois pitänyt vaan maistuivathan nuo. Ja illan päälle vielä sämpylöitä, jotka oli kyllä super nam :)

Tänään sitten onkin ollut (niin kuin vähän koko viikolopun) ikävän flunssainen fiilis. Piti olla pitkästä aikaa tuntikin vuokratamman kanssa vaan eipä tuonne vesisateeseen viitsinyt lähtä, kun nyt vaan ei taas kykenisi sairastumaan pahemmin. Täälä siis nyt teetä ja kaikenmaailman lääkkehiä särpien yritetään taas saada kroppa kuriin.

Onnea voisi tähän väliin keksiä eilisistä hyvinonnistuneista sämpylöistä vaikka. Muuten ei ole kovin auvoinen olo tällä hetkellä :(

0 Comments:

Post a Comment

<< Home