Thursday, August 19, 2004

Iltajorinaa

Ah, mie olen aivan koukussa muitten ihmisten blogeihin. Juuri tuossa olen lähes koko päivän käyttänyt Parisuhde -nimisen blogin lukemiseen, aivan huippua kamaa, ja jotenkin kuin minun elämästä, viimeisen eron aikaan. Välillä ollaan niin OK ja maailma hymyilee ja välillä sitten taas ulistaan peiton alla omaa turhuutta ja kaiken paskuutta. On tämä naisen elämä vaan sitten ihanaa.

Ratsastamassakin kävin, vaikka the best opettaja ei ollutkaan pitämässä niin silti oli ihan muksaa, Henkka-pallokorvalla ratsastelin. Onnistuinpas sitten laitumelta pollea hakiessani mulathatamaan ihan kunnolla mutakuoppaankin, nyt on toinen kenkä ja minichapsi ihan liejussa. Hevonen vain katseli kauniilla silmillään pallokorvat hörössä ojan toiselta puolelta kun yritin sitä maanitella hyppäämään yli, että tuletule vaan mamma täältä hakemaan, niin saa taas nauraa sisäistä hevosennaurua kun ryvetä jossain mutakuopassa. Muah ;). On ne hevoset varsin lystikkäitä elukoita.

Sitten käytiin kultsin kanssa juhlistamassa "viimeistä kunnon yhteistä iltaa" ennen sen Firenzeen lähtöä syömällä porhojen lailla Istanbulissa, nannaa ruokaa oli, katkarapu-Fetajuustoruukkua. Vaikka kultsin ruoka olikin taas parempaa...mikähän sääntö siinäkin on, että aina toisella on parempaa ruokaa ;). Se on varmaan taas se "ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella" -syndroomaa. Nyt sentään sitä vihreämpää ruohoa pääsee vähän närppimään, kun kultsin silmä välttää, muah ;).

Kokopäivänä siis en ole mitään hyödyllistä saanut tehtyä, heppojen kanssa vain pyörittyä kahdellakin tallilla ja tämän riivatun internetin kanssa ryvettyä. Kauhulla odotan sitä, kun koulu alkaa ja pitäisi tehdä hommia, kun menee vaan kumminkin nettailuksi sekin. Vaikka niinhän se menee jo nyt tuon ruotsin kirja-analyysin kanssa, että eipä sillä.

Mutta nyt jopa välillä muille nettisivuille, kyllä se blogi siellä vielä huomennakin on ;). Että kauniita unia :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home