Sunday, February 12, 2006

Laadidaa

Tässäpä ajattelin vähän taas päivitellä kuulumisia, vaikka eipä niitä juuri kummemmin edes ole. Tuleepahan arkea kirjattua taasen.
Töitä siis on ja koulua. Ala-astejakso alkoi juuri tuolla auskultoimassa, maanantaina pitäis mennä ekat tunnit pitään nelosille. Vähän jänskättää kyllä, ja ihan kivaa olla tuolla ala-asteella, mutta siltikään ei niin hirveästi nappaa (vieläkään/edelleen) tuo norssihomma. Kasvistieteen tentteihinkin pitäisi lukea, niistä parista kirjasta mitkä pitää jakaa 160 auskun kanssa. Oh joy. Koulu ei siis kulje mitenkään erityisen hyvin.
Töissä sen sijaan menee ihan mukavasti. Porukka tuntuu ihmisemmältä kuin ennen, ja vaikka en ookkaan missään inside-porukassa eikä mua pyydetä mihinkään bileisiin tms. illanistujaisiin, niin viihdyn ihan hyvin, ei ole enää sellainen olo että kaikki vaan kattoo kummasti ja pitää vetää jotain roolia. Eli ihan jees sillä rintamalla, vähän liikaa vuoroja vaan, mutta tuleepahan rahaa.
Ratsatus sujuu kanssa ihan kohtuullisesti, Anna tuli takas koivikolle ja taas tuntuu koko homma paljon mielekkäämmältä. Eihän sitä edelleenkään mitään osaa, mutta onpahan kunnon opetuksessa sentään taas :)

Let's see, mitäs muuta. Kukkakärpäsistä on tullut hirveä epidemia, niitä pirulaisia pörrää joka puolella enkä oo saanut selville että mistä kasvista lienevät peräsin. Myrkytän kohta kaikki, prkl. Pitäneekin tästä lähtä puutarhanetin foorumille kattelemaan miten muut on eläinystäviensä kanssa pärjänneet..

Palataanhan taasen astialle. Moro.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home