Monday, July 25, 2005

Kesäolo

Huuh, tulipa oltua huolella kännissä lauantaina. Jussilla oli synttärit, ja sinnehän kokoonnuimme tietenkin kinkeröimään porukalla. Boolia oli ja omiakin juomia, joten tietäähän sen mitä seurasi... Mutta hirviän hauskaa oli, käytiin Kaisman ja Nikon kanssa oikeen karaoketkin (ja salmarit...ja siiderit...ja toiset salmarit...) vetämässä paikallisessa Onnenpäivät-kuppilassa jonne maksoi jopa euron sisälle, kiesus sentään... Me vedettiin aivan loistavasti Kaisulin kanssa Rafaelin enkeli, ja Niko tulkitsi ansiokkaasti Stairway to heavenin.
Ukkonenkin hemmotteli meitä läsnäolollaan, ja saatiin todistaa hienoa kaatosade-jyrinä-salamointi -esitystä. Juttuakin riitti monen laista, ja kaikilla tuntui olevan veri kivaa. Jusba tykkäsi kovasti meidän antamasta "Mommy says I'm special" -paidasta. Aivan parhautta oli siis tuo ilta kaikenkaikkiaan, ja tänäänpä saatetaan sitten tehdä toista samanmoista Hevimestassa...rock yeah!

Sivuhuomautus: kävin äsken vihdoin opettelemassa ajelemaan Kultsin Taunusta... Se pysyi jopa käynnissä, käytiin Kodin Anttilalla pyörimässä... Jospa sillä ehkä nyt uskaltaisi lähteä Koivikkoon torstaina? Olen myös muuten ollu ahkera tänään: kävin Varamiespalvelussa haastattelussa, Eurokankaassa ostamassa kangasta Stamppa-paidan teksteihin sekä vielä Pacessakin (jumpassa)... Hyvä tyttö olen siis ollut, jospa se vaikka illalla kaljalla palkittaisiin... ;)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home