Tuesday, June 07, 2005

Kesän alku ja ilmojen loppu

Tulihan se kesäloma sieltä. Samaan hengenvetoon tuli myös koleus ja sateet. Ottaapi päästä vaan eipä näillä lihaksilla juuri säätä muutella. Ukko ei ole ehtinyt vielä opettamaan Taunuksella ajamistakaan, joten silläkään en uskalla vielä yksinäni lähtä pärtsäilemään. Huoh..

Sitten pitää vähän mussuttaa eilisestä BodySteppitunnista uudella salillani, Beauty Centerillä. Voi kiesus mikä akka se ohjaaja! Semmonen Amerikkaprototyyppi, kauhia kiljunta ja muka "kannustus" mutta mua se lähinnä otti päähän. Hei haloo akka, sulla on se mikki sen takia että sun ei tartte kiljua keuhkojas pihalle! Varsinkin kaiuttimen vieressä tuntinsa stepanneena voin kertoa, että ei ollut kovinkaan miellyttävä kokemus. Ja uusi sarjakin oli tylsä ja huonoja biisejä olivat valinneet, vaikka se akka yritti koko ajan kiljua että "ihanaa ihanaa, ihana biisi"... Voi kauhia. Toivottavasti muut ohjaajat ei ole noin karmeita, muuten kyllä alkaa taas kaventua tuo lajivalikoima mitä kehtaa mennä harrastamaan.
Ja what's up with the stupid fuckin' trend ettei saa juoda kun kahesti tunnissa??? Eihän se mitenkään voi edistää tehokkuutta että pitäs hyppiä ja pomppia ja paahtaa kuin hullu ja kahesti tunnissa ois sitten tauko et sais juoda? Sehän on epäterveellistä! Tulee nestehukka ja ahdistus, maailman sivuhan sitä on saanut kuulla miten sitä on paha homma jos edes tulee ihmiselle jano, koska sillon on jo eräänlaisesta kuivumistilasta kyse että keho alkaa muistutella juomaan. Minä maksan 27 euroa kuussa jäsenyydestäni tuolla puljussa, ja minähän saakeli juon niin monesti tunnissa kun haluan! Voi kiesus sitä kiljuntaa kun osa steppaajista (minä siis mukaanlukien) kävi joka kappaleen välissä naukkaamassa vettä pullosta: "Ei ole taukoa tässä välissä, nyt alkaa Speed step-kappale, tää on aihan IHANA"....aargh.

Tänään taidan kokeilla jotain toista jumppaa, toivottavasti eri ohjaajan kanssa. SATSilla ne sentään ei kiljuneet eivätkä olleet noin ärsyttäviä. Mutta minkäs köyhä voi, ei ole enää rahaa SATSilla käydä, eikä se palvelu sielläkään niin mahtavaa ollut, vaikka tilat olivatkin upeat....

Koulukisoista vielä tähän loppuun vähän: menivät ihan ok, jaetulla kolmannella sijalla oltiin, neljä lähtijää meidän luokassa. Meni siis niinkuin arvelinkin, kuitenkin yli 50% tulos mikä tarkoittaa siis hyväksyttyä... Mutta polle kulki kun ois tassut tervattu kiinni kenttään! Karmeaa punkemista ja änkemistä piti harrastaa, ihme että se ei kuvissa näy enempää. Mutta se oli jo kolmas lähtö pollelle kisoissa, että ei se ehkä jaksanut enää kovin kiinnostua touhusta, ja oli vielä paska tihkuvesisateinen ilmakin. Mutta kuitenkin, ihan ok. Ainut asia mikä kismitti on, että Tapsalla ja Peralla meni meidän luokassa ihan *hirveät* vemputtajat, niillä ei ollu raippaa koko verkan aikana, vaan kolmen sentin kannuksillaan kaivelivat pollejen kylkiä samalla kun käsi sahasi ees taas... argh. Olihan se Tapio toki kaula kaarella juu ja samoin Pera, mutta minä mieluummin menen koko ikäni kamelinkaulaisella kaakilla kuin alan noin niitä muotoon pakottamaan. Uh. Tapsa vielä meni voittamaan koko luokan, tosin luultavasti johtuen siitä että Pera säikky ja minä ja Milka Mortilla oltiin niin hiton tervassarämpijöitä. Mutta ensi kisoissa taas paremmin.. :)

Huomenna näytelmän ensi-ilta, iik!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home