Tuesday, May 24, 2005

Huaah.

Nyt on technical communicationin essee vihdoin kirjotettu. Eihän siihen räpöstykseen taaskaan mennyt kuin tämä päivä kun sain aloittettua, ja huonohan siitä tuli, needless to say. Ei vain enää yhtään jaksa innostaa mitkään kouluhommat, ja kun noista jutuista ei ees numeroita tule kun vaan suoritusmerkinnät, niin kuka jaksaa panostaa? En minä ainakaan. Vielä pitäis multimodaalisuudesta kirjottaa yhen sivun tiivistelmä-essee ja sitten väsätä portfolio. Enpä taida kumminkaan enää tänään tehhä mittään, hähhääh.

Illalla onkin taas näytelmäharkat, kivaa. Ihan hyvähän siitä tulee, joskin vähän huolestuttaa että älyääkö meidän yleisö ollenkaan sitä englannikielistä huumoria... Vähän kyllä ärsyttää jos kukaan ei naura niille loistaville vitseille mitä siellä on seassa. Pitäisi varmaan palkata joitain natiiveja sinne istumaan niin osaisipahan ainakin joku nauraa oikeassa kohtaa. Muutenkin hermostuttaa kun porukka puhuu ihan liian nopeaa/hiljaa suuren osan aikaa, mutta kun ohjaaja ei siihen puutu niin en sitten minäkään ala kyllä napisemaan. Kyllä siitä silti hyvä tulee, ja harjottelu ainakin on kivaa :)

Täällä onpi muuten kesä, ihan vaan näin asiasta kukkaruukkuun poiketen. Eilen oli eka oikeesti lämmin päivä, ja mitä minä tein? Olin töissä. Graah. No, luotamme siihen, että vielä tulee lämpimiä päiviä tämänkin viikon jälkeen, nyt pitää tehdä sisällä kouluhommia tai olla töissä, niin ei voi nauttia. Mutta kesä on silti! Yay!

Eipä tässä muuta ihmeempää asiaa tällä kertaa. Palataan astialle.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home