Friday, April 29, 2005

Vappuilua

Noniin, onpi sitten vaput juhlittu taas mun osalta. Keskiviikon soudut meni ihan kivasti, saatiin jopa alle 10 min aika, yay. Muutenkin oli ihana kevätpäivä, arska mollotti ja juoma virtasi. Ja piknikin eväätkin oli vallan mainot. Ei siis valittamista siellä. Soutujen jälkeen mentiin Metropojan luo, sielläkin olisi varmaan ollut ihan kivaa mutta tuli hullun kipeäksi pää, ilmeisesti auringossa istuskelusta. Piti sitten lähteä jo ysin aikaan kotia, höh.

No, eipä ollut krapulaa aamulla, vaan hop Kaisman kanssa Kotikaupungin lyhyelle. Voi kiesus että oli hauskaa! Kierrettiin Evakko-Tuisku-Metsästäjän torppa-Heinäkenkä reitti vesibussilla, mahtava ilma ja hyvää seuraa (siis Kaisa, ja teekkareitakin kesti ;)). Ja tietenkin loistomusiikkia kuten upia kimppakuoropiisi Taivas lyö tulta sekä uusi vesibussisuosikki Volga (volga volga, rakkaus tai kuolema, nyt en muista sanoja, wohhohhohhohhoo.. ;)). Oli kyllä tämän vapun parasta aikaa tuo reissu ehdottomasti. Ensi vuonna uudestaan!

Sitten oli Verban vappusaunakin, ei ollut hirveästi porukkaa eikä meno muutenkaan ollut päätä huimaavaa, mutta ihan muksaa silti. Eilinen pääkipusyndrooma yritti tulla takaisin, mutta torjuin sen päättäväisellä siiderinkiskomisella. Menihän se pois sitten toki. Ja olihan siellä silmäniloakin, kun Verban miekkoset kävi saunassa, varsinkin fuksipoitsujen kevätauringossa kimaltavia kroppia oli kyllä varsin mukavaa katsella ;). On se kiva että meille tulee hyvännäköisiä uusia immeisiä joka vuosi :) Saunalta mentiin vielä Becksuun jossa oli kylläkin aikas tylsää, puolet porukasta jäi matkan varrelle muhimaan niin pitkäksi aikaa että kun ne tuli niin mulla oli jo niin uni silmässä että oli pakko lähtä kotia. Kuitenkin, varsin onnistunut päivä, ja jopa vaihdoin pari sanaa sen yhden ihmisen kanssa jonka kanssa en ole puhunutkaan taas puoleen vuoteen... aika vitulleen taisi sekin yritys kuitenkin mennä, kun en oikeen osannut sen lohkaisuun mitään järkevää vastata ja sitten se luultavasti taas otti nokkiinsa, tai jotain. Mutta kuitenkin, en anna moisien nyt päätä vaivata, kevät on ulkona ja vappu! Vaikkakin sen juhliminen kyllä loppu alkoholillisesti tähän, kun tänään ja huomenna pitää mennä yöksi töihin, which is just as well, koska tuli tuhlattua ihan törkeästi taas rahaa jota mulla ei ole kaikenmaailman ööpisiin ja haalarimerkkeihin ja juomaan ja ruokaan...paras mennäkin vaan töihin niin tulee sitä rahaa eikä mene.

Mutta oklara vappen vaan kaikille muille, ootta ihkui! (As if anyone is reading...)

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

minA luen! ;)
onpa teillA taas ollu mahottomat meiningit siellA. "oi jospa oisin saanut olla mu-ka-na!" minen viettAny vappua mitenkAAn, en yhden yhtAkAAn ilmapalloa puhaltanut enkA munkkia mussuttanut - simasta puhumattakaan!
oottelen vain kesAkuun eka pAivAA, kun pAAsen lontooseen masan luo! :D
teillAkinhAn on kohta reissut edessA! hauskaa lomaa!

12:33 PM  

Post a Comment

<< Home