Monday, April 11, 2005

Kevätpörriäinen

No eipäs ole kyllä tullut oikeen päiviteltyä lähiaikoina. Ehkä siksi, ettei ole ollu mitään sanottavaa. Tai ainakaan sitä sanottavaa ei oo muistanu koskaan kun on ollu koneen ääressä..

Prosemma on nyt viittä vaille valmis. Tai siis onhan se valmis, mutta vielä pitää vähän viilailla ennen kun sen printtaan. Yöllä näin kaameaa painajaistakin jo tuosta semmasta, että olin siellä esityksessä ja se oli aivan kammottavan huono se semma, joka lauseessa satoja kirjotusvirheitä ja kaikki vaan katto säälivästi että onpas se kyllä surkea...Argh. No, jospa siinä nyt ei ihan noin käy, mutta ei se kyllä mitenkään erikoisen hyväkään ole. Vähän hävettää, suorastaan. Mutta kohta se on valmis kuitenkin, ähäkutti. Sen jälkeen pitää enää vähän vääntää tuohon teknisen viestinnän projektiin ja käydä pari tenttiä, niin sitten onpi tämä kevätlukukausi pulkassa. Hippens hip ja hurraa :)

Ja ensi viikonloppuna pääsee vielä Pihkalaankin, vieläkin suurempi yip. Tällä hetkellä elämä onpi siis aika jees, vaikkakaan tauti ei oo vieläkään väistynyt, mutta toiveikkaana odottelen silti kesää ja vappua ja kaikkea mukavaa. Kukkia ja kevätpörräystä on ilmassa! :)

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

olipa kiva entry! kuuluu vissiin hyviA asioita! onnittelut sen prosemman saamisesta valmiiksi... kunpa mAkin saisin mun esseet kirjotettua vaan ei. nyt itseasiassa oon kirjottamassa viimestA, mutta ajatus vaan laukkaa muualle ja oli pakko kAydA vilkuilemassa tAAllA ettA oisitko pAivittAny. toivottavasti meni se prosemman esitys hyvin! kerrot varmaan sitte tAAllA..
mullon hirvee ahdinko. ei pelkAstAAn esseiden takia vaan muutenkin. tAAllA ei oo enAA kivaa enkA jaksa olla koko ajan yksin. lisAksi kuulin, etten pAAse nallikariin tOihin, joten en tiiA miten selviAn kesAstA. pitAis kAmppAki hankkia ja vakuusrahat sitA varten. huoh. i wanna go home.
oli pakko jolleki valittaa. sorry.
voi hyvin!

2:33 PM  

Post a Comment

<< Home