Monday, February 28, 2005

Ehkä kamalin päivä ikinä...fyysisesti

Nojoo, onpi sitten taudin tila varmistettu. Poskiontelotulehdushan siellä oli, johon hain sitten lääkkeet. Kotona sitten iski noin niinkun vielä kaupanpäälle korvatulehdus sekä silmätulehdus. Ihan helvetin äkäsiä, ei vissiin bakteeri tykänny kun annoin sille lääkkeestä...
Vasen korva oli aluks vaan tukossa, sitten tosi tukossa, sitten tuli ihan hirviä korvakipu niinkun joskus pentuna, en voinu muuta tehä ku itkee ku sattu niin prkleesti..olipas aikuinen olo. No, onneksi auttoi joko kipulääke tai sitten mitä ilmeisimmin tärykalvon puhkeaminen (kyllä, mtv3:n poliklinikkaa on luettu), kun kuului semmoista ihme kurluttavaa ääntä, paine laski ja korvasta valui semmosta todella charmikkaan väristä mönjää. Kyllä, tiedän että ette varmasti halua lukea tämmöistä, mutta tough luck, tätä nyt kuitenkin saatte.
No, main thing on että korvaa ei enää särje, ja jospa se tukkoisuuskin menis ohi jahka noita lääkkeitä jaksaa napsia. En tahdo kuuroksi loppuiäksi...
Viikonloppuna ois Poronkusemakin, en todella tiedä millä voimilla sinne raahaudutaan. Apinanraivolla varmaan...en ole kyllä vielä maksanut mitään, mutta silti vituttaa kyllä aivan ylitsevuotavasti jos en nyt sinne pääsekään. Täytynee tsekata kunto sitten loppuviikosta uudelleen.

Mutta nyt nukkumaan ihastuttavan kirvelevän pink eyeni kanssa (en sentään ole vielä muuttunut zombieksi niinkun pink eye-epäillyt South Parkissa.. ;)). Toivotaan että huominen näkisi jo käänteen parempaan taudin tilassa, ei jaksa enää tätä ikuista makaamista ja ahdistusta ja kuolemanpelkoa..

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

no voihan kurjuuksien kurjuus! miten sairaspotilas nyt voi? kammottavaa kyllA kaikki tuollaiset taudit, hus pois AkkiA ja parane pian. onhan vp hoivannu sua asiantuntevasti ja hellAsti?
mullakin kyllA itseasiassa on hieman flunssainen olo, mutta ei mitAAn verrattuna tuohon sun tilaan. vAhAn vaan nenua kihelmOi ja kylmA on.
hohhoijaa. olisi noita kouluhommia tehtAvAksi, kun velipojat saapuu perjantaiaamuna enkA tietystikAAn saa viikkoon hoidettua opiskeluvelvollisuuksia kun pitAA pikkuisia paimentaa.. ;) ei kai se auta ku lAhteA pakertamaan. koitahan sA parannella ittesi kuntoon!

11:29 PM  

Post a Comment

<< Home