Tuesday, January 25, 2005

Uuh, hommia kasautuu (oliko yllätys?)

Kääks. Prosemmaa pitäisi tehdä, tai siis kirjoja lukea. Kohta alkaa painaa päälle myös technical communicationin projekti. Puhumattakaan translation studiesin aivan ääliömäisen isosta työmäärästä josta jo laitettiin valitusviestiä kyllä eteenpäin kurssin pitäjälle. Siis wtf oikeasti, 2 ovarin kurssi, okok, on se syventävä joten jotain töitä pitää tehdä, mutta että luennot, luentopäiväkirja, 45 min. esitys pareittain luetusta hommasta, plus vielä n. 10 sivun kotiessee?? Haloo, mikä näihin yliopiston tyyppeihin on menny? Luulin, että se tieteellisen viestinnän tuskakurssi olis ollut poikkeus, mutta eipä. No, onhan se hyvä että aina voi Verban suulla laukoa kommentteja kursseista ohjaajille, eipähän ole oma ass on the line ;).

Muutenpa sitten ei olekaan juuri mitään tapahtunut. Kylppäriremontti etenee siihen tahtiin, että nyt olivat remppaukot kaivelleet suihkukaapinkin irti ja koko kylppäri on kuin pommin jäljiltä....että se siitä suihkun käytöstä sitten, toivoa sopii että saavat tuon homman tehtyä pikimmiten. Minä onneks käyn salilla aina suihkussa joten ei ole niin paha tuo homma, mutta VP:tä käy sääliksi. Onneks se läftee sinne Firenzeen taas kohta, niin jospa suihku olisi jo valmis kun se tulee.

Aerobiccihommista pitää taas vähän avautua: olivat vaihtaneet vetäjää comboon! Menin viimeksi sinne ja päätin, että tämän uuden tyypin on paras olla hyvä, tai all hell breaks loose. No, eihän se tietenkään ollut, ja helvetti alkoi. No, olin kyllä aika korrekti, mutta kumminkin kävin vähän kyselemässä tyypiltä, joka järkkää noita aikatauluja tonne, että voisikos sen Heidin combon saada takas kiitos ja vähän äkkiä...no, tänään niillä on ollu joku ohjaajapalaveri, että toivottavasti ne on onnistunu sumplimaan jonku semmosen ajan, että Heidille käy. Muuten kyllä lähtee järki.

Mutta eniveis, eikai tässä ihmeempiä. Palataan astialle taas jahka on mussutettavaa (ei varmaan kestä kauaa ;))

0 Comments:

Post a Comment

<< Home