Sunday, December 19, 2004

Ääh kun ärsyttää

Se niistä tyttöjen pikkujouluista taas. Piti mennä Becksuun ja Jussin ja Kaisan piti tulla kans. No, Jussi sano olevansa tulossa kipeeks, eli ei halunnu lähtee. Jansku ei ees juonu mitään, joten ei ollu mitenkään erityisissä bilefiiliksissä. Ja noihin muihinhan ei voi koskaan missään baariinlähtöhommissa luottaa, aina vaan kuunnellaan Tori Amosta jossain ringissä ja sitten ei ne haluakaan lähtä enää mihinkään. Figures.

Että eipä sitten menty mihinkään. Ihan turhaan kultsilta käytin sen hienoa venäläistä vodkaa. Tuli ihan tylsä humala, taas vaan vituttaa ja masentaa asiat. Mulle varmaan lukkiutuu kohta naamalle tämmönen peruskyrpiintynyt ja ahistunut ilme. Taas tuli ilmi tämä yks asia mikä mua ottaa ihan eniten päähän ihmisissä: se, että ei mennä ja tehä jos ollaan sovittu. Fine, Jussin ymmärrän, mutta Janskun kanssakin piti lähtä baariin...no, oishan se varmaan lähteny jos oisin itte ollu kympillä menossa, mutta innostu nyt ite sitten tuommosten ähnääjien keskellä. Mukavia ihmisiähän ne, ja rakkaita, mutta nyt vaan taas kävi ärsyttämään. Ja piti pelata sitä iankaikkista Trivial pursuittia. Kuka sitä oikeesti enää jaksaa veivata?? En ymmärrä. Mutta ehkä se vika on taaskin minussa, ei saisi ärsyttää.

Mutta silti ärsyttää...syytän tätä paskailmaa. Oikeesti, joulukuu on ja sataa vettä ulkona. Ja jäätä ja paskasia lumenrippeitä ja hiekkaa ja mutaa ja pimeää. Ei jälkeäkään siitä säästä mikä nyt pitäs olla, vähintään 10 astetta pakkasta ja hirmuisia kasoja lunta, niinkun oli vielä 2 viikkoa sitten. Jos tämä on nyt tätä kasvihuoneilmiötä niin alan kohta joksikin aktivistiksi. Minun jouluahan ei mitkään GeorheBushin päästöt pilaa, perkele! Ole tässä sitten iloinen ja touhottava. Olin vielä 2 viikkoa sitten. Tuntuu että kaikki oli hyvin 2 viikkoa sitten. Siltä yhdeltä sentään tuli mailia, sanoi että haluaa jutella uuden vuoden jälkeen. Fine. Siinäkin asiassa kaikki ärsyttää, vaikka samalla onkin niin pirunmoinen ikävä sitä ihmistä. No, pitää katsoa sitten uuden vuoden jälkeen. Mutta mietelause pätee: en vittu enää matele.

Ärsyyntyneisiin tunnelmiin päätämme tämän ärsyttävän postin. Huomenna sentään pääsee ratsastamaan kiukku-Mortilla jota ärsyttää varmasti vähintään yhtä paljon, ilmeestä päätellen ;)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home