Tuesday, December 07, 2004

Lumipyry

Ulkona sataa lunta ihan homona. Yritin aamulla päästä kampaajalle pyörällä ja jopa onnistuin, mutta takaisinpäin olikin sitten ihan eri asia. Mikähän laki siinäkin on, että aina ne minun puoleiset jalkakäytävät on auraamatta ja toinen puoli katua on aurattu? Huoh. Taidan mennä töihin ihan suosiolla kävellen, sen verran alkoi jo ottaa päähän tuo pyörällä hangessa horjuilu.

Mutta tukka on hieno nyt, kiitos kampaajalle. Eikä ollu edes ihan törkeen hintasta, 64 euroo pitkien hiusten moniväri ja leikkaus. Kyllä tuohon aina pari kertaa vuodessa on varaa, muu aika pitää sitten vaan kärvistellä kun on niin pirun laiska ettei jaksa itte hiuksiaan värjätä. Pitäs varmaan leikata semmonen kettutyttösiili niin sais ite tehtyäki sille jotain. Nyt on aina värit pitkin kylppärin seiniä ja lattioita enemmän kun hiuksia, ja tulee raitoja vaikka ei haluaiskaan ;). No, pitää vaan porhoilla ja käyä kampaajalla aina sillon tällön.

Kahvikin oli loppu. Sen ainoan kerran taas vuodessa kun olisin halunnut keittää kahvia kotona, niin sitä ei ole. Saakeli. Olis ollu kiva pipareiden kanssa juoda kahvia. Mutta eipä sitten väkisin. Voisi lähteä kahvilaan kaupungilla ennenkun menee töihin, mutta yksinään on niin säälittävää käydä kahvilla. Vaikka muuten olisikin hyvä päivä, niin viimeistään silloin iskee masennus jos pitää yksin mennä shoppailemaan tai kahville. Ei sellasia aktiviteetteja ole yksin tehtäväksi luotu. Onneks torstaille saatiin vihdoin Janskun kans suunniteltua shoppailuiltapäivä :)

Vähän jänskättää ne Janskun synttärit perjantaina. Millähän tuulella se yksi mielialamuuttuja on? No, sittenpähän sen näkee. Turha kai silläkään etukäteen ressata, eipähän tällä kertaa oo kuitenkaan bileet sen tuulesta kiinni. Olkoon tulematta jos ei innosta. Me bailataan Janskun kanssa kuin viimestä päivää kuitenkin...toivottavasti ;)

Eikai muuta. Kerään rohkeutta lähteäkseni taas uhmaamaan tuota lumituiskua. Onneksi ei sentään ole paljoa pakkasta, sehän tästä vielä puuttuis.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home