Monday, October 18, 2004

Cheddarjalapenot

Oi nam. Nyt on taas hotkittu rasiallinen cheddarjalapenoja. Aivan taivaallisen nameja, sain töistä ilmatteeks kun kampanja missä niitä myytiin loppui jo....slurps.
Combo-aerobicissakin sain tänään käytyä, oli tosi kivaa, tosissaan harmittaa kun se on vaan aina sunnuntaisin, ettei pääse kun joka toinen viikko, kun Saaran ratsastus menee päälle. Puhuttiin Anskun kanssa, että vois alkaa ehkä käymään Koivikossakin kahesti viikossa, ois kyllä huippua, mutta varmaan itte kävisin siellä kuitenkin vaan joka toinen viikko kahesti, kun nyt rupesin tuolla Saarallaki taas käymään...
Huoh, kultsi lähtee taas tiistaina, tällä kertaa Jaappaniin kaheksi viikoksi. Ikävä tullee, sniis :(
Mutta onneks meiän ainejärjestön excu järjettömän eksoottiseen Hailuotoon on ensi viikonloppuna, tulee varmaan huisin hauskaa, varsinkin kun meitä on jopa tällä kertaa parisenkymmentä vipeltäjää lähdössä viime vuoden kahdeksaan verrattuna.

Sitten tein pyhän lupauksen yrittää käydä aerobicissa ens viikolla ainakin kolmesti. Hulluna tekis mieli alkaa taas treenaamaan useemmin, mutta kun ei meinaa aika riittää...pitää yrittää kumminkin.

Sain iskältä 500 egee synttärirahaa, mahtavaa :) Oltiin niitten kans eilen Amarillossa syömässä, oli valtavan hyvää taas. Nyt sitten voin ehkä vihdoinkin ostaa uuet biccikengät, kun noista nykysistä on niin vaimennukset jo tohjona että jalat on aivan paskana kun on tollasella tunnilla jossa hypitään...pitänee käyä vaikka tiistaina shoppaamassa...yay :) Haluaisi uuden takinkin jonkinmoisen, ja semmosen olalla kannettavan salikassin niin ei tarttis aina koulussa kädessä rontata sali/tallikamoja. Katsellaan mihin rahat riittää ;) En kyllä ihan kaikkea aio menemään pistää tietenkään, mutta vähän pitää nyt kuitenkin törsätä ;)

Eipäs täsä muuta, mitään kummallisempia ei ole tapahtunut. Ensi viikolla on parikin päivää melkeen kokonaan vapaata kun jotkut opettajat on reissussa...oisinpa minäkin. Vähänkö tekis mieli vaan marssia matkatoimistoon ja ottaa joku äkkilähtö ihan minne vaan, kunhan ois lämmintä...aah. Nojoo, ehkä minäkin sitten taas joskus...ensi kesänää, kanske.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home