Wednesday, September 15, 2004

Pyöränavain!

Tittididii, se löytyi sittenkin! Juuri kun olin aamulla soittanut lukkoliikkeeseen kysyäkseni lukonavausta, jota eivät voineet tehdä kun ei ollut papereita pyörästä. Juuri kun olin sitten soittanut äidille ja kysynyt niitä papereita, jotka jotenkin mystisesti sitten löytyivätkin (se nainen sitten ei heitä mitään pois, pyörä ostettu vuonna 1992 ja paperit vieläkin tallella...on se hyvä että äitimuoriin voi aina luottaa :)). Juuri kun olin taas soittanut lukkoliikkeeseen ja sen jälkeen äidille uudelleen että tarvitsin jonkun AVA-numeron ja sitten kirjoittanut numeron ylös. Juuri kun olin sitten katsonut masentuneena ikkunasta ulos kun siellä iloisesti satoi, satoi, ropisi, ja mennyt kellariin etsimään kumppareita. Päätin sitten vielä kerran etsiä kellarikopistakin avaimia, koska siellä kävin viimeksi pyörällä ajettuani ja tadaa! Siellähän se vaaleanpunainen virtahepo olla pöllötti laatikon päällä niinkuin ei olisi koskaan hukassa ollutkaan. Nyt olenkin sitten taas iloinen :)

Eilen oli Vulcanalia-bileetkin, ja mukavaahan siellä oli. Olin kyllä aivan käsittämättömän humalassa verrattuna siihen, mitä join: 3 siideriä ja yhden rommikolan. Ja ehkä 2 kulausta kaljaa ja 4 kulausta lonkkua. Kaikki tämä aikavälillä 18-01. Ihan hirviä känni, vielä kotiintullessanikin piti kultsilta pyydellä anteeksi missä kunnossa sitä oli. Alkaa epäilyttää että se Kukan penikka laittoi siihen tarjoamaansa rommikolaan jotain ekstraa ;). Tai sitten se oli Kuusisaaren huumaava ilmapiiri joka teki tehtävänsä. No, pääasia että kivaa oli, Janniinan kanssa häröiltiin Blankon puheenjohtajan kanssa lähes koko ilta, mukava heppu.

Ja niin, lisää ilonaihetta: sain sohvan myytyä! :) Nyt näyttääkin sitten olohuone autiolta mutta onpahan taas 50 egeä taskussa enemmän jolla mällätä. Ensi viikolla olisi fuksisuunnistus, pyydän anteeksi maksaltani jo tässä vaiheessa...rastivahdin tehtävä kun ei koskaan se kaikkista kuivin ole.

Nyt pitää alkaa sitten taas totuttautua tavallisen joukkoliikenteellä matkustavan kuolevaisen eloon: auto lähtee perjantaina. Vielä jäähyväiskurvailut pitää suorittaa ehkä huomenna, tai sitten on jo ajot ajettu... huomenna siis vaan bussikortin ostoon. Pitäisiköhän samalla ostaa joku sadepuku, kun tämä syksy taas näyttää siltä että saa olla onnellinen jos puoli tuntia on satamatta päivässä...ja sekin puoli tuntia jossain kello kahden ja kolmen välillä yöllä :( Eilen tuli muuten ihan rakeitakin, kun oltiin Blankkolaisten pressun alla sadetta pitämässä. Hyvin ropisi pressun kattoon...ja tunnelma oli tiivis ;)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home