Saturday, September 04, 2004

Ai vittu

Poskionteloita särkee, korvat elää omaa elämäänsä. Pää tuntuu raskaalta. No, onneksi on tuo lääkekuuri, jospa tämä tästä. Miksi pitääkin aina tuntua että menee pahemmaksi ennenkuin paranee?

Katselin tuossa puolen päivän aikaan herättyäni Monsterin, oli aika jännä kokemus kun katsoin Englannissa siitä tulleen dokumentin. Hätkähdyttävän saman näköiseksi olivat saaneet Charlize Theronin meikattua kuin mitä se oikea Aileen siinä dokumentissa oli. Muutenkin elokuva oli kyllä todella hyvä.
Sitten yritin epätoivoisesti löytää netistä sitä fonttia jolla olen tehnyt nuo kotisivujeni navibarin napit, mutta en löytänyt. Nyt sitten varmaan ärsyttää ikuisesti kun se yksi ainut nappi mikä siihen bariin vielä mahtui ilman vierityspalkkia (jota en aio laittaa kun se pilaa koko kaarevuus-vaikutelman) on nyt erilainen kuin ne muut, prkl. Se fontti jolla ne oli tehty oli Kultsin koneella, ja nyt kun se kone kaatui ja sen piti asennella kaikki uusiksi niin sinne meni fonttikin. Enkä tietenkään ollut älynnyt kirjottaa mihinkään ylös että mikä sen fontin nimi oli...typical. No, nyt sitten vain kärsitään.

Kohta pitäisi lähteä ratsiseuran sennukokoukseen, vähän jännittää että tuleeko sinne edes ketään ja tuleeko ne kaksi, joista puhuttiin eilen sen toisen kaverini kanssa. Ja miten ne käyttäytyy jos tulee. No, kohtahan sen näkee. Ajattelin käydä myös ennen sinne menoa H&M:llä sovittamassa yksiä samettihousuja, ja sitten pitää käydä ostamassa kavereille tuparilahja, kun menen niiden tupareihin tuon kokouksen jälkeen. Toisaalta vaan tekisi mieli jäädä tänne makaamaan ja hakea leffoja, mutta täytyy nyt potkaista itseään persuksille ja lähteä vaikka olo ei olekaan paras mahdollinen...

Ainiin, ja syksy on tullut! Meidän katua reunustavien puiden lehdet on muuttuneet keltaisiksi... En kyllä tiedä mitä puita ne on kun en ole mikään biologiaihminen, mutta keltaiset ovat lehdet. Pitäisiköhän hakea jo villakangastakki kellarista...brrrh.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home