Monday, August 30, 2004

Niisk, krööh

Nyt se sitten iski, syysflunssa nimittäin. Heräsin siihen kun kurkku oli kipeä ja aurinko paistoi. How convenient, loppukesän yksi mahtavimmista päivistä eikä voinut täysin rinnoin nauttia. No, pakotin kuitenkin itseni lähtemään kävelylle, ja totesin taas miten älyttömän kaunista seutua tämä Heinpää oikeastaan on, ja se puistoreitti torinrantaan...mmmm. Kyllä Oulu on vain kesällä mahtava kaupunki asua :).
Ja sitten pitikin jo mennä töihin, blaah. Tavallista ja tylsähköä oli, joskin asiakkaita kävi just sopivasti ettei tarttenu seisoskella tai hinkkailla paikkoja turhaan. Nyt sitten taidankin mennä nukkumaan kun aamulla pitäisi jo 9.15 olla yhdessä kokouksessa, krääh. Olo on kyllä aikasten kamala, jospa Posivilit (vai mikä hiton nimihän niillä nykyään olikaan) ja VicksVaporub auttaisivat asiaa edes hieman...
Ainiin, ja tämän viikon odotettu ratsastusseuran sennuretki Pihkalaan peruuntui. Just my luck. No, onneksi ollaan menossa kuitenkin parin kaverin kanssa sennuviikonloppuleirille tossa syyskuun lopulla. Mutta nyt on sitten kalenterissa ammottavan tyhjä viikonloppu, tosin pääsee sittenkin kaverin tupareihin mikä on hyvä asia, mutta en tiedä jaksaako siellä nyt hirveenä bilestää jos tämä tauti tästä oikeen päälle kaatuu. Että sellaista, lisää myöhemmin.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home