Saturday, August 21, 2004

Lauantain lätinöitä

Eli ei mitään kummia tapahtumia. Elinen yö töissä oli rauhallinen ja meni tosi nopeesti alun kauhean sävelradion pakkokuuntelun jälkeen, ja ennenkuin vuoropäällikkö laittoi KissFM:n pienemmälle. Kyllä minä ainakin vielä ihan hyvin kuulin asiakkaiden tilaukset, ja aika menee aina *paljon* rattosammin kun tulee musaa jota voi laulella mukana, Kissin yössä kun näemmä tulee ihan kohtuullisen monipuolista musaa eikä vaan sitä top-10 soittolistaa. Mutta kaikenkaikkiaan ihan OK yö siis.
Kultsi kömpi kotiin vasta yhdeltä tänä aamuna, siis päivänä, oli jäänyt nukkumaan kaverille läksiäisten jälkeen kun viimenen bussi oli jo mennyt. Ihan viisasta... Pelattiin sitten pitkähkö junnukerppisessio sunnuntain piristykseksi, oikein mukavaa oli, paitsi että välissä piti heittää Kultsi asemalle, ja se lähti sinne Firenzeen, niisk :(. Kotona tuntuu nyt aika tyhjältä ja yksinäiseltä, tämä on kuitenkin eka kerta kun olen yksin monta päivää täällä uudessa yhteisessä kodissa. No, onneksi on arjen rutiinit niin ei ehdi liikaa sureskelemaan.
Eli ei tässä muuta, nukkumaan, kun sain riuhtaistua itseni irti taas Parisuhde-blogin addiktoivasta maailmasta. Huomenna töihin puolilta päivin, blaah. Illaksi voisi vaikka vuokrata jonkun leffan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home