Friday, September 03, 2004

Joka tautipäivä on erilailla paha olo

Hienoa, en taaskaan saanut unta. Ensin kun yritin lähteä koneelta, ja laittaa kamat valmiiksi huomisia kursseilleilmoittautumisia varten, en löytänyt vaihtoyliopiston lähettämää suorituslappua. Hirveässä paniikissa sitten lähettelin mailia suuntaan jos toiseen sinne yliopistolle, että lähettäisivät mulle uudet laput että saisin ovarit kirjattua täällä Suomessa. Sitten masennuksen vallassa suljin koneen ja katsoin vielä sieltä *yhdestä* paikasta johon oisin voinut lapun laittaa (vaikka mulla oli kyllä täydellinen mielikuva siitä, että olin laittanut sen lapun juuri sinne yhteen kirjekuoreen juuri sinne yhteen paikkaan..) ja tadaa, siellähän se lappu nökötti. Nyt sitten suoraan sanottuna lievästi hävettää ne mailit mutta en viitsi lähettää peruutusmailejakaan, koska pyysin siinä myös, että oisivat lähettäny mulle yhen kurssin arviointilaput mitä eivät vielä ole tehneet, joten jospa ne nyt edes sieltä tulisivat.

Sittenpä lueskelin sängyssä (aivan kamala olo, mietin jo valmiiksi mitä kaikenmaailman kipuja ja särkyjä valitan huomenna YTHS:n tädille niin että sen on pakko antaa jotain lääkettä to take this pain away...), ja yritin nukkua. No eihän siitä mitään tullut. Sittenpä sain villin ajatuksen lähteä ilmoittautumaan nettiin sittenkin saksan jatkokurssille jolle en meinannut ensin mennä mutta joka nyt keskellä yötä yllättäin alkoikin kovasti houkutella (kun lukujärjestys muuten näyttääkin yllättävän tyhjältä, ja eihän sitä osaisi olla jos kerrankin olisi vain sopivasti tekemistä eikä liikaa niinkuin aina ;)). No, eikun nettiin, vain huomatakseni että juuri niille saksan kursseille onkin ilmoittautumislistat koulussa seinällä, vaikka kaikille muille kielikeskuksen kursseille on ilmot netissä. Huoh. Sitten mietin uudelleen nukkumaanmenoa, mutta lueskelin vielä Elinan blogia ja sitten päätin hetken huumassa tekaista oikein vieraskirjan tänne blogisivua piristämään, nyt se löytyy iloisesti tuosta sivun oikeasta reunasta :). Ihan niinkuin joku sinne mitään koskaan kirjoittaisi, mutta onpahan nyt. Kun "I can get no sleep...". Mistä tulikin mieleeni, että sain tilattua huutonetistä Faithlessin uuden levyn, yeah.

Mutta hei ei tässä ole enää mitään järkeä, huomenna pitää nousta puoli seittemältä sinne saakelin koululle kukkumaan. Että nyt unta palloon, emäntä. Hus siitä nukkumaan!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home