Wednesday, September 01, 2004

Tauti jatkuu...

Uugh, karmea olo. Eilen oli jopa 38,2 astetta kuumettakin, minulla jolla ei juuri koskaan ole kuumetta. Meinasi jo pieni paniikinpoikanen iskeä räpylään...
Tänään ei ainakaan äsken mitattuna ollut kuumetta, kokoajan iltaa kohden tosin olo pahenee, että en tiedä jos se kuumekin sieltä taas nousisi.
Tänään on ollut aivan kummallinen trooppinen päivä, varmaan 25 astetta lämmintä, olin kuolla (muuhunkin kuin tautiin siis) kun aamulla pyöräilin kampaajalle (eihän sitä aikaa pienen flunssan takia peruta, kieh). Tuntui samalta kuin Barcelonassa jossa oltiin lomalla viime kesänä, sielläkin olin taudissa muutaman päivän, fiilikset palasivat takaisin kyllä tehokkaasti.
Leffoja on tullut katsottua tässä potiessa, suosituksia: Frida ja Viimeinen Samurai. Katsoin myös
My Little Eye-kauhufilkan joka oli varsin ookoo, mutta ei ihan suositusten tasolle yltävä kuitenkaan (vähän köykäiseksi jäi, ylläri ylläri).
Tallillakin pistäydyin pollet hoitelemassa, mutta ratsastamaan en sentään lähtenyt tällä kunnolla. Uusi hoitsuni Rolle-polle osoittautuu aina vain suloisemmaksi yksilöksi, mukavaa :) Tulisi jo se ukko sieltä Firenzestä minun digikameran kanssa niin saisi Roltsu-pojasta kuveja.
Jos tätä muuten joku lukee, niin kotisivutkin minulla on... vaikka tuskinpa lukee, Pinserinkin mukaan hurjat 4 oli vissiin laittanut tämän Päivän pamaukseensa. No, itsellehän tämä onkin päiväkirjaksi, mutta enivei. Jos nyt joku sattuisi lukemaan, niin onpa linkkejäkin oikein sitten tässä postissa ;)
Nojoo, taidanoa painua takaisin telkun ääreen, CSI kutsuu. Toivottavasti taudin niska olisi edes vähän enemmän taittunut jo huomenna...nyt ollaan jo siinä vaiheessa että makuaisti on mennyt...jeejee.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home