Saturday, September 11, 2004

Kultsi palasi :)

Oli ihan kumma olo eilen, niinkuin olisi ekoille treffeille ollut menossa. Hullunlailla siivosin koko päivän kämppää, ja ihan olin hermostuksissani illalla ennenkuin piti lähtä juna-asemalle hakemaan Kultsia. Sieltä se tuli sitten, oli kyllä maailman ihaninta taas saada halittaa ja pusuttaa sitä :)
Tänään ollaan sitten käyty kävelemässä ja ostettu ja tehty ruokaa (vuohenjuusto-hampurilaisia, yamm...sekä jugurttihyytelöjuttuja joka ei ole vieläkään hyytynyt :/) Huippua taas vaan saada puuhailla toisen kanssa ihan jokapäiväisiä asioita :).
Ratsastamassakin oon käynyt, torstaina Aapo-ponilla, oli ihan hauskaa, ja perjantaina Ressulla, joka sekin oli mukavaa. Koivikolta on lähes kaikki hepat myynnissä which sucks, kohta mun Henri lähtee enkä näe sitä enää ikinä...ja Farle-mamma. Huoh. Ei koskaan saisi kiintyä toisten elukoihin, mutta minkäs teet kun ei muitakaan ole tarjolla. Että hevosrintamalla apein mielin mutta muuten oikein mukavin, flunssa ei ole vieläkään tosin hellittänyt vaikka lääkkeet on jo loppu, mutta jospa tämä tästä. Huomenna pitäisi jo töihinkin mennä, blah... Palkka onneksi tuli taas, nyt ei tilitilanne näytä ihan niin huonolta enää. Ehkäpä saan sittenkin ostaa ne kengät ja sammarit? :)
Ensi tiistaina olisi Vulcanalia, eli ryyppäämään pitäisi haalarit päällä mennä. Kivaa, toivottavasti toivun jo tästä taudista siihen mennessä. Aerobicciinkin on jo ikävä...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home