Monday, September 06, 2004

Krooh pyyh

Eli ei mitään uutta auringon alla. Paitsi sairaslomaa, jonka takia pitikin sitten käydä oikeen kahteen otteeseen Medivireellä, kun nääs hoitsu ei voinut kirjottaa lomaa kun olin käyny siellä YTHS:n lääkärillä pokkaamassa ton lääkekuurin. Niin piti sitten mennä oikeen lääkärille.
Mutta eipähän tarttenut mennä töihin köhimään, muuten olo alkaakin olla jo taas siedettävä.

Paitsi että olen köyhä. Kävin nostamassa rahaa ja sain melkein slaagin kun näin saldon. Mitenkäs tässä on näin käynyt, enhän ole edes ostellut mitään! Sitten päädyin tulokseen että tuet ei ole vielä tulleet. Mutta oli ne. Voihan mummo. Sitten piti tietenkin soittaa äipälle että onkos sen jokakuinen avustus vielä tullut, ja tulee se onneksi huomenna. Mutta nyt sitten en vissiin saakaan niitä uusia ihania syyskenkiä ja niitä sammareita Henkkamaukalta :( Tylsää, olisi varmaan pitänyt sittenkin muuttaa johonkin 45 neliön kaksioon niin olisi varaa muuhunkin kuin vuokranmaksuun. Huoh. No, jospa tämä tästä. Ei pidä tuhlailla. Paitsi heti piti käydä sitten tankilla taas, sinne hurahti 45 egeä. On se vaan niin maan pirun kallista tämä autoilu.

Autoilusta puheenollen, joku hemmetin kuspää meinasi pojauttaa mun kylkeen eilen kun ajelin viattomasti Syynimaalta kotiakohti. Vaihtoi kaistaa vilkuttamatta eikä vissiin viittinyt paljoo katella ikkunastakaan ulos kuolleeseen kulmaan, vaikka en kyllä edes ollut ihan vieressä, että olisi pitänyt näkyä sivupeilistäkin. Ei vissiin katsonut siihenkään...piti sitten tehdä äkkijarrutus kiroilun säestämänä, onneks ei ollu takana ketään perään ajamassa. Saatanan kaveri kehtasi vielä virnuilla sivupeilistä sitten mulle. Teki mieli näyttää kansainvälistä käsimerkkiä mutta pidättäydyin. Mun sormikin on moiselle saastalle liian kaunis katseltavaksi. Pyh.

Huomenna pitäisi vääntäytyä kouluun jo puoli ysiksi, apua, mitenköhän mahtaa onnistua. Jää nähtäväksi... Huomenna saatiin jopa Kerppikertakin pystyyn (roolipelejä siis, in case joku oikeasti tätä lukee), että eipähän tartte yksin kotona napottaa. Ja to ja pe ratsimaan. Ja perjantaina tulee Kultsi takasin!!!! :)) *yipyip*

0 Comments:

Post a Comment

<< Home