Monday, September 20, 2004

Hektistä elämää...

Huuh, minä sitten en vissiin vaan osaa sanoa ei. Tai en oikeastaan haluakaan, mutta nyt taas huomaan haalineeni itselleniu aivan älyttömästi hommia, että jostain päästä pitäisi ehkä alkaa karsimaan tai sitten perustaa lisää tunteja vuorokauteen ja lisää päiviä viikkoon.
Oharin (opettajaksi opiskelevien) kokous oli siis tänään, menin sitten sinnekin hallitukseen nokkani työntämään. Ihan hyödyllistä varmasti tosin on, pääseepähän suunnittelemaan omaa auskuvuotta jo nyt, kun voin nyt etukäteen vaikuttaa asioihin.
Ja Verballakin oli kokous, fuksisuunnistus lähenee uhkaavasti, mutta ihan hyvässä jamassa se toki nyt jo on. Vielä vain huolettaa Esan ja Juhanin rasti, kun vähän aavistelen pahaa, että ne on jo kahden porukanh jälkeen niin kännissä että mistään ei tule mitään, tai sitten ne tekee oharit tai lähtee kesken illan pois rastilta tai jotain muuta yhtä mielenkiintoista. No, toivottavasti pojat todistavat minun olevan väärässä. I seriously hope so... Huomenna ja ylihuomenna pitäisi värkätä fuksipasseja, ja alkaa miettimään siiderin ostoa fuksivalaa varten. Kyllä kaikki varmasti hyvin menee, aina ennenkin on mennyt, toivoa vain sopii ettei sada.... onneksi me ollaan Pallolla rastilla, niin ollaan katoksen alla enivei :) Mutta fukseja ei tule niin paljoa jos sataa. No, toivomme parasta. Huippua tulee olemaan kumminkin varmasti :)

Mitäs muuta, eikai muuta. Kouluhommiakin on kasautunut hulluna, Technical communication kuulostaa ja tunnustaa edelleen tosi kivalta, vaikka hirveästi hommia senkin eteen saa kyllä tehdä. Ja tieteellisen viestinnän semma pitäs tehä ja tällä viikolla jossain välissä vääntää niitten sen luentojen luentopäiväkirja (0nneksi sentään suomeksi, pitkästä aikaa) ja sellaista. En sitten mennyt edes aerobicciin tänään, vaan jäin tekemään käännöstä (which turned ou pretty good, if I may say so myself) ja katsomaan telkkaria. Huomenna menen, I promise. Nyt pitäisi vielä tässä illan päälle alkaa katsomaan Jan Guilloun Ondskan-kirjasta joku sopiva pari sivua ryhmäkäännöstä varten. Ja huomenna varmasti lisää hektisyyttä luvassa...huhhuh. Ja viikonloppuna Pihkalaan ratsastelemaan! :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home