Thursday, December 16, 2004

Joulua edeltävää elämää

Kaikki tuntuu olevan vähän poissa tasapainosta. En tiedä, onko tämä olo nyt kyllä sen oudompi kuin mitä yleensäkään, mutta kokoajan jotenkin odottaa jotain. Mitähän se nyt olisi? Ehkä sitä, että saataisiin välit selviteltyä sen yhden kanssa, joka ei vieläkään puhu mulle. (Mulla on vieläkin sen Godspeed You Black Emperorin levy lainassa, mitenkähän/milloinkahan sen saisi palautettua...)

Ehkä sitä, että saisin jotenkin potkaistua itseäni persuksille että aloittaisin sen kirotun teknisen viestinnän esseen..Se essee jotenkin rassaa kaikkista eniten. Minkälaiset ihmiset laittaa jonkun esseen palautuspäiväksi 31.12, varsinkin tällaiselle pakko-motivaatioihmiselle, joka ei varmasti tee mitään ennenkuin on jo kiire. Ennusta jo kuinka välipäivinä itkua tuhertaen yritän jotain kyhätä kasaan. Mutta ihan oikeasti, miksi se aloittaminen on aina niin pirun vaikeeta? No, nyt otan itseäni niskasta kiinni ja aloitan lukemaan edes tuota yhtä kirjaa jota pitäisi katsella esseetä varten. Tai sitten en...kun joulusiivouskin pitäisi tehdä. Oh joy.

Mutta lauantaina mennään tyttöjen ja Jussin kanssa Becksuun tyttöjen pikkujoulun jälkeen, toivottavasti on ees kivaa. Menenpä nyt yrittämään tehdä jotain hyödyllistä, jos vaikka edes sais vähän siivottua, jos ei sitä esseetä...huoh.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home