Friday, February 25, 2005

Ai vitun vittu!

Kurkkuun koskee niin perkeleesti. Tänään kävin hakemassa sairaslomaakin, en minä tämmösenä ois mitenkään voinut mennä yötöihin, saatikka kahta yötä peräkkäin. En oo saanu mentyä ees yhdellekään luennolle tällä viikolla, on vaan ollu niin vetämätön ja paska olo, ja nyt sitten tämä tauti veti ihan 6-0 KO:n.
Aivittu kun sattuu, joka kerta kun nielasee tuntuu kuin sata ja yksi neulaa pistelis kurkkua. Tekee mieli itkeä. Lisäksi vielä varsinkin makaavassa asennossa nielua pitkin valuu kokoajan jotain ihme mähmää (ei ole verta, tarkistin...Nielurisaleikkausparanoia iskee jälleen), että on pakko nieleskellä. Untakaan ei saa, varsinkaan kun torkuin päivällä, ja ukko saavutti jonkun sen verran syvän unen tilan, että normaalit kohtuullisen hellät potkimiset ja tönimiset ei saa sitä lopettamaan kuorsausta..No, koriskoon siellä sitten, minä tulin nettiin kun ei kerta muutenkaan uni tule, turha siellä on itseään hikiseksi pyöriä taas kun just sai vaihdettua päivän hionneet vaatteet.
Tee ei auta kun vaan turvottaa kurkkua lisää, äsken imeskelin yhden jääpalan, se auttoi hetkeksi. Olispa jäätelöä, se turruttaa aina kurkkua mukavasti. Jos en olisi käynyt tänään lääkärissä niin olisin ihan varma että tämä on angiinaa, mutta ei se lekurisetä ainakaan sanonut mitään sen suuntaista, ei ottanu kyllä nieluviljelyäkään toisaalta, mutta kaippa ne tietää nämä asiat. Kuumettakin jopa oli siellä lääkärillä 37.7, vaikka olin vasta muutamaa tuntia ennen sinne menoa vetänyt 2 posivilia joiden ois pitäny laskea kuumeen...ehkä mä oon tullu jo niille immuuniksi kun on tullu vähän syötyä niitä... No, kävin sitten ostamassa Finrexiniä, toiveena huijata kroppaa vähän erilaisella lääkkeellä...
Elättelen toivetta että tämän taudin aikana laihtuisi ehkä vähän, ainakin tulee hikoiltua kuin sika, kun Finrexinit laskee kuumetta (tulee hiki) ja sitten taas kuume nousee (tulee kylmäkuuma)... Ja ei tässä nyt ihan hirveenä tee mieli (onneksi) syödäkään, varsinkaan nyt kun tuo kurkku on tuossa jamassa.
Helvetin Burana, vaikuta jo, niin pääsisin nukkumaan. Sattuusattuusattuu make the pain go away!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home