Friday, February 04, 2005

Paha nainen

Uuh, ei tee hyvää tämä kultsin poissaolo. Vähän on riistäytynyt tämä yöelämä taas käsistä. Toissapäivänä oli meillä illanistujaiset joista mentiin sit Hottiin Metropojan kanssa, ja Uusi Ystävä K (Kyllä, on se jo ystävä! :)) tuli perässä... Olipas taas vallan huippua bilestää kunnolla, DJ soitti taas aivan täydellisen tranceputken joka kesti ja kesti... Mahtavaa! :) Tunsi taas elävänsä aivan kympillä.
Eilen sitten nukuinkin kolmeen (mikä vätys!!) , kävin ratsastamassa (uusi opettaja, aika ok vaikka edustaakin vanhaa tyyliä), ja sitten piti mennä vielä Kaarleen Kaarlenpäivänbileisiin, kun sai lipun sinne...ilmasta viinaa ja naposteltavaa, eihän tuota voinut vastustaa. Uuden Ystävän ja sen kavereitten kanssa hengailtiin, ja oli kyllä vallan mainiota. Eipä siinä mitään.
Mutta silti tuntuu olo pahalta naiselta. Kauhiaa biletystä heti kun kultsi irtautuu näkyvistä...no, olisinpa kyllä noissa bileissä käynyt varmaan muutenkin, mutta silti. Ja sainpahan eilen pestyä pyykkiä, ja toissapäivänä siivottua. Että en mä ihan rappiolla sentään vielä ole. Nih.
Ja huomenna sentään lähden Saarijärvelle kuuntelemaan papin aamenta kun Minzu menee naimisiin... Että jospa olisi ainakin näin ensi tiistaihin (laskiainen) asti ilman alkkomahoolia taas...

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

helou. joko kultsi on taas mualimalla matkaamassa? se se jaksaa. heh (paraski puhuja). voih, teillon sitte vissiin huomenna jotku laskiaispilleet? mulla niiiin tekis mieli laskiaispullaa kermavaahdolla ja mantsikkahillolla, namsk. mutta tanaan meinas kylla riemu reveta kun loysin irtokarkkeja! huomenna menenkin niiden kanssa sitten leffaan kattomaan the motorcycle diaries -leffan. yksin. nyyh. hirveA yksinAisyys vaivaa. miten tehdAAn ystAviA? ehkA sA osaat opastaa, kun olet saanut Uuden YstAvAn. onneksi olkoon. lAhden tAstA lueskelemaan huomista cybercultures-seminaaria varten. tuo on kyllA yhtA piinaa, mutta onneksi nuo seminaarit loppuu kuuden viikon pAAstA! muimui. XXX pristie

10:43 PM  

Post a Comment

<< Home