Tuesday, March 15, 2005

Stam1naa ja kesähaaveita

Mie olen rakastunut! Bändin nimi on Stam1na, se on juuri sitä mitä suomen metallikenttä on jo pitkään mielestäni kaivannut. Todella omalaatuisen kuuloista musiikkia, ja sinkku Kadonneet kolme sanaa on suoraan pala taivasta, jos nyt metallibiisistä näin voi rienaamatta sanoa. Mahtavaa, huippua.

Hirveä kesänodotus on iskenyt, festarisivuilla ja foorumeilla tulee notkuttua enemmän kuin laki sallii, ja kaikki hommat taas kusee (yllättäen). Onneksi kohta on pääsiäisloma, silloin olen luvannut aloittaa prosemman viimeistään.

Yipitystä aiheuttaa kesälomamatka: lähdetään Graspop metalmeeting-festareille Belgiaan. Ei ole ennen yhtä hyvää lineuppia festareilla muuten nähty: Dark tranquillity, In flames, Soilwork, Lacuna Coil, Within temptation, System of a down, Iron maiden yms yms... Aivan huippua :)

Lisäksi, minulla on uusi kesähaave. Haaveesta kerron vasta sitten jos se toteutuu, mikä ei tietenkään ole edes yhtään todennäköistä.

Ei muuta, jatkakaa!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ohhoo! onpas hyvin salaperAisiA kesAunelmia sulla. festarireissu kuulostaa mielenkiintoiselta. tuo systeemi soittaa tAAllAki mutta vasta 15. kesAkuuta, jolloin viimeistAAn pitAA pakata kimpsut ja kampsut ja lAhteA eteenpAin. nokka kohti etelAA sitten! mutta nAAmmepA torin masan kanssa tAAllA glasgow'ssa! voit varmaan kuvitella ettA olen aika tApinOissAni, en meinaa nytkAAn enAA nahoissani pysyA! :D
ainut harmi tAssA reissaamisessa on se, ettA ei nAA nine inch nailsiA provinssissa! jotenkin aivan uskomatonta ettA ne tulee suomeen!
alkaa muuten jo nyt tuntua vaikealta palata ouluun. ei siellA ole oikein muuta kuin masa. ei keikkoja eikA mitAAn. enkkukaan ei maistu enAA miltAAn eikA opiskelu... eihAn mulla oikeestaan oo enAA ku se seminaari ja gradu, mutta alkaa kyllA pelottaa: mikA musta tulee?
hyvA ettA paranit kuolemaolosta vihdoin ja viimein, voi paremmin jatkossaki.

6:04 PM  

Post a Comment

<< Home