Thursday, March 31, 2005

Tervetuloa sairausblogin pariin

Nyt jos ei jaksa lukea täydellistä tautiavautumista, niin on hyvä aika poistua.

Niin, tauti. Voi hyvä helvetti. Parannuin ehkä kahdeksi päiväksi ja nyt on taas ihan hirveä tauti päällä. Tietenkin saattoi vaikuttaa että menin käymään pumpissa jo kun oli terve olo, mutta ei olisi vissiin saanut. Siis ihan totta hei, kosminen salaliitto, nyt alkaa jo riittää. Koko kevät tässä on jo podettu, ja kaikki mahdolliset oireyhtymät nähty. Mitähän kivaa viirus tuo tällä kertaa tullessaan. Edelleenkään ei tiedä itkeäkkö vai nauraa. Oikeasti, tuntuu että olisin tulossa jo vähintään hulluksi. Millaista oli silloin kun ei tarvinnut kokoajan miettiä kahta päivää eteenpäin että mitä velvollisuuksia on, jaksaako/voiko tehdä kun on niin kipiä. No, perjantaina on taas yötöitä, eli sellainen velvollisuus. Aion vetästä extreme-asenteella ja käydä kokeilemassa kuoleeko sairaana töihin oloon. Eipä tämä kotona oleminenkaan näy auttavan: nukkua ei voi (ääliö kun ottaa posinovaa illalla joka piristää, ja vaikka ei ois posinovaakaan niin nokka on niin tukossa ettei Nasoliinikaan juuri auta, yliannoksenakaan.) Huomenna pitäisi mennä hammaslääkäriin, sitäkin pitää arpoa että mitenkähän pystyn olemaan vaakatasossa niin kauan, kun pitäisi vielä hengittää nenän kautta. Fat chance. Pitää vissiim pumpata nokka niin täyteen Nasoliinia että ei ole ennen nähty. Vaikka eipä tämä niin tukossa yleensä muualla olekaan kun täällä ihanan paskasessa kodissa jota kukaan ei ehdi perusteellisesti siivoamaan.

Että nyt vissiin sitten taas sairastetaan. Voi herrajeesus jos tämä virus on sama kun se edellinen ja kestää 5 viikkoa niin kuolen! Oikeasti! Ja kun kukaan ei ole tällä lailla ollut kavereista sairas niin kukaan ei ymmärrä, kenellekään ei voi valittaa. Ja on tämä jo aikalailla past moaning muutenkin, ei tässä ole enää sanojakaan millä tätä oloa kuvailla. Voisi kuitenkin yrittää: voi hevonvitunpaskasaatanankaikkiapinatjaaasitammakirahviteikötämävoisijoLOPPUA?????

Kössi kuittaa. Kello on 2.25. Huomenna 3 tuntia tietojärjestelmiensuunnittelua vitun kylmässä salissa ja ratsastustunti jolle en sairauden takia pääse.

Syvin helvetti ja kirouksien kiuas.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home