Wednesday, April 13, 2005

Pörräys ja mitä siitä seurasikaan

Olipa eilen sitten Verban Kevätpörriäisbileet. Ja viiniäkin oli, toogabileitä varten tehdyt 40 litraa, tosin paikalla vain n. 30. Voimme varmaan kaikki jo tässä vaiheessa arvata kuinka kävi. Ei kovinkaan hyvin ;). Ja juuri kun tilitin eilen, että Verban bileistä on tullut vähän tavallisia kun kukaan ei enää juo mitään.. en nyt tarkoita että aina pitäisi tuhannen päissään olla, mutta välillä olisi kiva kun muillakin olisi intoa vähän repäistä. No, eilen oli sitä intoa sitten, oikeen ämpäreittäin. Oli mukavaa, mutta olipa kyllä niin tilityskänni taas vaihteeksi ettei mitään rajaa... OlliOlle tilitin siitä yhdestä ihmisestä (miksi oi miksi minä aina vaan palaan tähän aiheeseen? Somebody stop me..), mutta onneksi sekin oli kännissä niin ehkä ei haitannut liikaa. Pitää varmaan mennä pyytämään anteeksi jos pitkästytin sen kuoliaaksi...

Mutta pörräys tuli suoritettua varsin mallikkaasti. Tänään olikin sitten semmoinen Kapteeni Morgan kylässä ettei mitään rajaa. Oli *näin* lähellä etten ois päässy kouluunkaan, mutta sitten puoli tuntia puhalleltuani ja missattuani yhden bussin lähdin kuitenkin. Oli tuskaista mutta selvisin, ja tulin kotiin kuolemaan rauhassa ;). On se ihme mitä kyljellään makaaminen ja nukkuminen tekee ihmiselle: pari tuntia ja voila! Olo oli kuin uudesti syntyneellä. Mutta tiesipä taas juoneensa viiniä, mistähän se johtuukin että just viinistä tulee aina noin hirviä krapula. Huhhuh. No, nyt se on ohi kuitenkin. Juhlikaamme ja riemuitkaamme :). Ja kohta on vappu! Kesä tulee! Pörr!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hahaa, minulla on selitys viinin krapulaa aiheuttaviin ominaisuuksiin, sillA luin aiheesta artikkelinpAtkAn. en tietenkAAn muista tarkalleen, mutta jotain epApuhtaita aineita siinA litkussa oli, etenkin PUNAviinissA, joka saa aikaan tuskaisaakin tuskaisemman morning-afterin. etanolia ku jois, niin ei ois mitAAn ylimAArAisiA eikA tulis krapulaa - mutta tuskin tulisi paljon muutakaan enAA sen jAlkeen. ehkA palaan aiheeseen uudemman kerran, kun olen kAynyt kertaamassa aiheen lehdestA.
varoituksen sanana vaan: ei punaviiniA vappuna! ;)

11:52 AM  

Post a Comment

<< Home