Wednesday, April 20, 2005

Vappunakki napsahti

Nyt se sitten tapahtui tänä vuonna, mitä on pelätty jo kolmena edellisenä vuonna: vappunakki napsahti, ja tuli työvuorot aatonaaton ja aaton öiksi. Oh joy. No, eipähän tarvitse miettiä mitä tekee. Souduissa kuitenkin saapi rymytä, ja vappusaunassa sitten torstaina. Ja jos joku vielä lähtis mun kanssa siihen vesibussireissuun kotikaupungin lyhyelle baarikierrokselle, niin all the better. Jotenkin vaan tuntuu, että ketään ei taas(kaan) kiinnosta juuri minun menemiset ja tekemiset, kaverit suunnittelee omiaan, ja tuskin niitä kauheasti hidastaa etten ole mukana menossa. Että ehkä toisaalta parempi näin, eipähän tarvi sen yhden tyypin kanssa olla samoissa bileissä (jota on ikävä samalla kun sen olemassaolo ärsyttää), ja tuleepahan ihan mukavasti rahaa. On varmaan aika mielenkiintonen yö tuo aattoyö, meitä on töissä varmaan puolet koko puljun väestä, 2 vuoropäällikköäkin ja varmaan 5 kassalla ja 2-3 paistossa. Huhhuh. No, sittenpähän tuon näkee mitä tuleman pitää. Raha ainakin tulee tarpeeseen, jos kesällä nyt ollaan kerta sinne Pihkalaankin menossa viikoksi sitten taas pitkästä aikaa.

Ja sitten iloisia uutisia: mun proseminaarista pidettiin! Ok, se oli vähän liian pitkä ja sen takia oli vähän virheitä kielessä, mutta noin niinkun ylipäätään se sai paljon paremman vastaanoton kun mitä oisin kuvitellu. Ei ne ees puuttuneet sellaisiin asoihin mihin oisin kuvitellut niiden puuttuvan. Ja vetäjä tuli oikeen vielä session jälkeen kysymään että no, mitkä mietteet. Ja aika hyväthän ne, mutta ihan kiva ettei hetkeen ainakaan tarvitse tuohon aiheeseen enää kajota. Toisaalta harmittaa, että se ens vuoden auskultointi tulee nyt tähän väliin, että sitten on varmaan sen jälkeen vähän vaikeeta alkaa tekemään seminaaria enää tuosta samasta aiheesta, kun on niin kauan siitä kun tuon prosemman teki. Mutta täytyy katsoa asiaa sitten uusin silmin.
Nytpäs taidan lähteä pitkästä aikaa vähän shoppailemaan, ja kirjaamaan lopullisesti ylös nuo vappuvuorot. Kohta on jo Amsterdamiin lähtökin muuten, yay! Sieltä se kesä tulla jollottaa...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home