Saturday, May 14, 2005

Lisaa Amsea :)

Heippa, taalla maailmanmatkaaja taas. Taalta pitaa tosin lahta jo tanaan, sniff. Mutta kivaa on ollut kylla. Torstaina kavin taas shoppailemassa aamulla, ja sitten Kultsin kanssa kaytiin Heineken experiencessa, eli nyt tiedan milta tuntuu olla kaljapullo. Varmastikin tieto jota tulen tarvitsemaan viela tulevaisuudessa ;). Sitten hotellin kautta syomaan Kultsin arkkarikavereitten ja niitten tyttojen kanssa intialaiseen. Oli liian tulista ruokaa, baah. Kultsi raukka tilas jonkun oikeen oikeasti tulisen annoksen, ja olihan se vahan puhaltelua, mutta urheasti sai sen syotya silti :) Vahan olivat tylsia ne Kultsin tutut, ja mentiin sitten nukkumaan syonnin jalkeen..

Perjantaina kaytiin valokuvia kattelemassa aamulla kahdessakin paikassa, ja sitten viela vahan shoppailtiin. Ja kaytiin kuvaamassa jotain taloja mitka oli Kultsista hienoja, mina lahinna paltsailin maisemia ja ihania ankkoja (tai mita hanhia lienevatkaan, semmosia sulosia valkonokkaisia) ja niitten poikasia... Oli kiva nahda vahan erinakosta Amsea kuin mita tama ihan keskusta on. Sitten kaytiin viela illalla hienosti syomassa viimesen illan kunniaksi, vaikkakaan ruoka ei ollu kylla erikoisen hyvaa, tai siis alkuruoka ja jalkkari oli mutta eivat olleet kylla ollenkaan osanneet valmistaa paaruoka-ankkaa, oli ihan sitkeeta ja janteista...Yok :( No, saatin syotya kumminkin ja sitten tultiinkin taas hippaamisen sijaan nukkumaan...ollaan me vahan lameja kylla, ei ollenkaan kayty ees klubbaamassa taalla. No, enemman tykkaanki kylla bilestaa tyttoporukalla, joten ei se ehka nyt niin haitannu.

Tanaan sitten vaan oleskellaan, ehka Kultsi haluaa viela Rijksmuseumiin kun se on tuossa vieressa (mina en kylla haluaisi..). Exeterin aikainen hollantilaiskaveri Annemarie tulee katsomaan meita, sita on kylla kiva nahda. Mutta sitten pitaakin jo kohta lahta poies, kyynel.. :(

0 Comments:

Post a Comment

<< Home