Sunday, May 08, 2005

Kreikkalaisen ravintolan palvelusta

Ihan pakko avautua, kun käytiin eilen tuossa lähellä olevassa Kreikkalaisessa raflassa syömässä. Siellä oli hulluna porukkaa kun tultiin, ja vaan 2 tarjoilijaa (pieni paikkakin kyllä). Saatiin sitten se huonompi, eli suomalainen tollo. Ensin kesti tosi kauan että se ees tuli ottamaan tilausta, ja siitäkin oli kyllä niin kohteliaisuus kaukana (mitä te juotte?) kun tuli. Kehtasi vielä vilkuilla rannekelloaan siinä samalla kun otti tilausta! Sitten se katkasi viinipullon korkin kun avasi sitä, ja kunnolla piti huutaa sille toiselle (kreikkalaiselle) tarjoilijalle, että anna nyt vaan sieltä toinen pullo, kun se ensiksi vähän empi.
No, viinit saatiin, ja ruuat syötiin. Kun se kurppa tuli korjaamaan lautaset pois, niin se vielä kaato sen meiän viinipullon pöydälle. Onneks ei siellä enää mitään ollut... Ja sitten se hajotti jonkun lasinkin kun siivosi naapuripöytää. Ja eipä viitsinyt ees kysyä että otettastko jälkiruokaa, lähti vaan siivoilemaan muita pöytiä (oli 4o minuuttia aikaa sulkemiseen ja paikalla oli enää 1 seurua meidän lisäksi), eikä sitä sen koommin meidän pöydässä nähty. Itse piti käydä maksamassa tiskille.
Otti kyllä niin päästä että huhhuh. Me oltiin vielä oikeen muka tälläydytty ihan sitä raflailtaa varten, pikkuisen meinasi latistaa tunnelmaa. Ok, siellä oli kiire ja sitä varmaan ärsytti, mutta silti, ei pitäs rueta ravintola-alalle jos ei kestä hermot. Minä sentään yritän tehdä asiakkaiden käynnistä kivan meillä, vaikkakin ollaan vaan pikaruokaravintola, eikä kukaan varmaan ees odota siellä saavansa samanlaista palvelua kuin ravintolassa. Se varmaan ajatteli että ei noin nuorilla voi olla rahaa maksaa kumminkaan, että turha mielistellä ja olla kohtelias kun ei ne kumminkaan mitään lisää tilaa. Vaikka kumminkin otettiin ihan alkupaloista ja viinipullosta lähtien ruokaa. Voi että osaa pilata illan tuommoinen kyyppari! Yleensä annan melko paljon kyllä anteeksi ravintoloissa enkä ole mikään vaikea asiakas muutenkaan joka lähettää aina ruuat takasin ja valittaa, mutta nyt meni yli hilseen kyllä. Se on kuitenkin niin iso osa sitä mukavaa ravintolailtaa se palvelu (ja tuo oli vielä kohtuu kallis ravintola), että nyt kyllä meni heti fiilikset. Ei sitten saatu jälkiruokaa (enkä enää sitä tiskiltä halunnut edes tilata, oli kyllä tehty meille täysin selväksi että meidät halutaan sieltä ulos vähän äkkiä....) Bah.

Pitipähän avautua kun niin eilen otti päästä. Mutta tänään junaan ja huomenna Amsterdamiin! Jospa siellä saisi vähän parempaa palvelua...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home