Thursday, May 12, 2005

Dam dam, Amsterdam...

Taallapa sita vain Amsen hostellilta bloggaillaan. Viela on muutama paiva lomaa jaljella, ja tietty on ollut very kivaa. Maanantaina kun tultiin niin kaytiin vaan lahinna kavelemassa katuja pitkin ja ihmettelemassa kauppoja jotka oli jo kiinni, ja sitten syomassa ihan kohtuullisessa, joskin aika kalliissa, italialaisraflassa. Muutenpa ei sitten tehtykaan muuta kun toivuttiin matkasta. Vasytti aika hulluna kun en ollu saanu junassa nukuttua edellisena yona.

Tiistaina kaytiin sitten shoppailemassa aamupaiva (voi kiesus tata kauppojen maaraa... ja Bershka! Taalla on Bershka!!!! Rahoille tietaa menoa kylla). Sitten loydettiin semmonen aivan ihana lounaspaikka kun La Place, siella oli ihan alyna kaikkea stuffia mita sai kerata tarjottimelleen ja sitten vaan menna kassan kautta ylakertaan syomaan. Otin sellasen ihmeellisen leivan jonka valissa oli tuorejuustoo ja ruohosipulia, sitten ihania hedelmia lautasellisen ja ananas-appelsiini puristemehua. Vahanko oli ylellisen namia. Tanaan (to) ehka mennaan sinne uudestaan :)

Yksi asia mika on yllatanyt on, etta taalla on tosi vahan porukkaa! Ei ole mikaan turistikausi viela (vaikka Jenkkeja on kylla aika lailla..) Mutta muuten ei juuri porukkaa. Ravintoloihin mahtuu sisalle, baareissa on valjaa, ostoskadulla ei ole pahimpaankaan aikaan samanlainen ruuhka kun Exeterin kauppakadulla lauantaisin. Outoa, sita kun jotenkin oletti etta taalla on ihan laumoittain porukkaa, mutta jos on, niin they're definately very good at hiding.

Tiistai-iltana kaytiin sitten testaamassa paikallinen coffeeshop...tuloksena, etta keskiviikko kulki aikalailla sumussa (ei naista ole ennen krapulaa tullut!). No, keskiviikko siis aika turha paiva, Kultsi kavi kuvailemassa jotain taloja ja mina yritin vahan shoppailla mutta ei oikeen kiinnostanu... Hanskatkin taisin jattaa sinne Arkkitehtuuritietokeskukseenn...bah. Kaytiin me toki Van Gogh-museossa (hukkaanheitetyt 10 euroa mutta ei passaa vastustaa joka museota mihin Kultsi haluaa... Sitten illalla kaytiin syomassa Brittiukon pyorittamassa pubissa, ja kattomassa Arsenal-Everton pelia jonka Arsenaali yllattaen voitti 7-0. Huippua ;).

Nytpas tasta sitten taas shoppailemaan aamupaivaksi, kun Kultsi on siella jossain ihme betoniseminaarissa pokkaamassa jarisyttavaa 75 euron palkintoaan kolmeen pekkaan tiiminsa kanssa... Wow. Mutta siis, kaupat kutsuu (pitaa menna ostamaan Emily Strange tai Ruby Gloom-kassi...iih). Naemme taas!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

wautsi, teiAn reissu kuulostaa hyvAltA! meillAkin on tarkoitus ehtiA amsterdamiin siinA kesAkuun 20. pAivAn jAlkeen.. missA hostellissa yOvyitte ja paljoko makso?

mullakin on emily-laukku. se on mustaa nahkaa, flight bag nimeltAnsA, ja takapuolelle muodostuu hopeisesta hAmAhAkinseitistA kissankuva. se on aivan lemppis! :) elA osta samanlaista. ;)

hyvAA loppulomaa!

11:41 AM  

Post a Comment

<< Home