Tuesday, February 21, 2006

Laskiaisen odottelua ja vammaisia onteloita

Laskiainen onpi kohta, lallalaa. Ensin saa syödä pullaa ja sitten vielä tiistaina bilettää. Paska vaan että rakas opinahjomme norssi oli vetänyt ainedidaktiikkaa laskiastiistaina kello 14.30, ja paikallahan on oltaVA. NO, eikai auta kun ottaa juomingit ja haalarit reppuun ja sännätä suoraan sieltä mäkeen. Toivottavasti ois kiva ilma eikä liian kylmä, ja bileetkin menisi mukavasti...fingers crossed!

Kauhia kaukokaipuu on vallannut pienen murmelin mielen, pitäisi päästä lomalle, vaihtoon, johonkin! Vaan ei viitsi enää vaihtoon mennä kun tuo ukkeli jäisi tänne, ja ei viitti pitää välivuotta jossain ulkomailla kun sitten en ainakan ikinä valmistuisi (mikä ei kyllä muutenkaan näytä vielä kovin todennäköiseltä). Blahhens blaah. Tahdon Englantiin, Uuteen Seelantiin, vaikka edes Ruotsiin!

Tautihommat alkaa taasen nyppiä big time. Oli kurkku kipiä ja tuntu että flunssa tulee, vaan nyt on taas perus poskiontelofiilikset, nokka tukossa mutta mitään ei tule niistämällä, paitsi ulkona joskus. Ei varmaan kyllä se edellinen lääkekuuri ainakaan mitään parantanu (niinkuin silloin jo uumoilin), mutta kun on niin patalaiska ettei jaksa vääntäytyä lääkäriin, kun tavallinen elämä silti onnistuu eikä pää ole vielä pois tippunut. Pitäisi kyllä silti mennä kun ei tämä ehkä näinkään voi jatkua...jospa vielä pari päivää vitkuttelsi.

Töitäkin on taas ollut, nyt kyllä tuli semmoinen lista kerrankin että voin tehhä kaikki vuorot mitä oli, 3 vuoroo viikossa. Ärsyttää vaan kun yleensä ne viikonloppuvuorot on pe ilta (yhteen asti) ja la koko päivä (tyyliin 12-23), niin siinäpä se viikonloppu oikeastaan sitten hurahtikin. Blaa. Pitää ens listalle toivoo la-iltoja ni oispahan ees se la-päivä vapaa.

Ainiin, ja tietokone varmaan virallisesti räjähtää kohta, tai ainakin näyttö. Muutaman kerran on jo ollu saamatta virtaa vaikka kone oli päällä, tänään veti näytön pari kertaa ihan ihme pikselimössöksi ja käynnisteli konetta uudelleen...uuh. No, kuvatiedostoista on backupit otettu melkeen kaikista, että nyt vaan pidetään sormia ristissä ja toivotaan ettei leviä ennen kesää, kun sillon ois auto ja vois viiä tämän hoitoon...

Vielä loppukaneetiksi: saatiin hieno leipälaatikko tehtyä puutyökurssilla. Yipyip! Ja kukkakärpäsistä (ilmeisesti harsosääskiä) ei olla vieläkään päästy eroon. Taas heräsin siihen, kun yksi kamikazeotus lensi nokkaan. Yäks.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home