Tuesday, July 15, 2008

Matkustus sairaana ei oo kivaa...

Terveisia matkalta! Taalla ollaan Amsterdamissa talla hetkella. Matka ei tosiaan lahteny kayntiin ihan toivotulla tavalla, mutta nyt ollaan kuitekin jo tiukasti Euroopassa. Mainz oli ihan hauska kaupunki ja couch surfing isannat oikein mahtavan kivoja, joten ei valituksia sen osalta. Valituksia vain sen osalta, etta tauti ei tunnu ottavan taittuakseen. Eilen oli Mainzissa ihan ok olo ja tuntu etta limaa alkaa irrota yskimallakin ihan hyvin, vaan tanaan on ollu taas toisenlainen tarina... Limakalvot vissiin taas artyny niin tuhannesti tuosta nuhasumutteen kaytosta etta ovat ihan tukossa, varsinkin vasen puoli. Muutenkin on ollu ihan sika vasynyt ja kuumeinekin olo. Huoh... Pitaa nyt ottaa taas rauhassa huominen ja katella tassa pari paivaa etta mihin suuntaan tama menee, ei millaan haluttas menna vieraassa maassa laakariin mutta kai se on jossain vaiheessa pakko jos tama ei ala talttumaan. On taas sen verram poskiontelovibat etta liekohan sita on taas onnistunut taudin sinne vetaisemaan. Hope not!

Tanaan oli matkustus taas vahan jannittavaa, kun pari paivaa sitten tassa oli Saksassa joku ICE-juna meni suistumaan raiteilta, ja nyt ovat sitten vetaneet kaikki sen tyypin junat pois liikenteesta ja tutkivat niita.. Taman paivainen Koln-Amsterdam vali siis ei mennyt ihan niin kuin suunniteltu. Ensin mentiin regional trainilla jonnekki minipaikkaan nimelta Monchengladbach, sielta toisella samanlaisellapikkujunalla Venloon Saksn ja Hollannin rajalle ja sielta sitten IC-junalla Eindhoveniin ja viela yhdella vaihdolla sielt Amseen. Nalka oli jo siina vaiheessa niin hirmuinen etta piti turvautua Burger Kingin antimiin...Namnam :(. Eilen onneksi kokkailtiin Mainzissa perisuomalaisia lihapullia ja pottumuusia niin tulipahan ainakin sentaan eilen syotya hyvin.

Taalla siis ollaan talla hetkella Amsessa Westerparkin liepeilla. Isanta vaikuttaa tosi kivalta ja menikion jo Samulin kanssa tutustumaan Westerparkkiin, mie jain teeta sarpimaan ja parantelemaan tanne. Ainut mutta tassa asunnossa on kissa joille Samuli on tosi allerginen, toivoa sopii vain eta antihistamiineilla saadaan jotenkin mussun olo pysymaan jarkevana ettei tarttis vaihtaa majapaikkaa kesken kaiken.

Nyt vaan siis peukut pystyyn reissulle, paranemiselle ja kaikelle mahdolliselle hyvalle. Taytyy yrittaa pysya positiivisin mielin vaikka se meikalaisen mielenlaadulla vahan vaikeaa onkin,varsinkin kun on sairaana niin meinaa hata ja epatoivo hiipia kapalaan aina valilla, mutta onneksi Samuli jaksaa olla aurinkopoika.

Toivottavasti huomenna on jo parempi paiva!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home