Friday, July 11, 2008

Kesän sadetta ja tukkoisuutta

Huuh. Olipahan reissu Enkun maalla. Isle of Wight oli kaunis paikka mutta enpä ole toista kertaa lähdössä ainakaan samaan kohteeseen liideriksi. Järjestelyt tökki sen verran että jäi vähän paha maku suuhun, varsinkin näin ensikertalaisena. Muilta kokeneemmilta liidereiltä kuulin myös, että oli kyllä hankalin reissu mitä hekään olivan kokeneet. Ei siis ollut vain minun ongelma. Lapset oli onneksi ihania ja niin myös kanssaliiderit. Ei kai siitä sen enempää. Palkaksi jäi pari hassua satasta (ehkä) ja kammottava flunssa. Kiitti vaan.

Huomenna ois sitten lähtö reilille. Ärsyttää lähtä kipeänä vaan minkäs teet. Lääkärillä tai siis sairaanhoitajalla kävin purnaamassa vaan eivät sanoneet muuta kuin että pitäs levätä ja plaah. Not possible. Pitää yrittää ottaa rauhallisesti kuitenki ja toivoa että kyllä tämä tästä. Ei hotsittais ihan yhtään lähtä lääkäriin missään ulkomailla :(.

Sitten reililtä palattua alkaakin heti työt. Sain siis Oulun seudun ammattiopistolta Enkun ja Ruotsin (ja Latinan alkeet! OMG) paikan jouluun asti. Ei ole ihan täysipäiväinen homma joten käännöksiäkin ehtinee tehdä, which is nice. Saman porukan kanssa pääsen husaamaan kuin joiden kanssa olin tekemisissä silloin ammattikorkealla ollessani. Tosi kiva :). Ja jos kaikki menee hyvin, niin saattaapa olla luvassa myös syyslomasta lähtien mulle toisen opettajan tunnit, joita sitten jatkuiskin aika pitkään.. Pidetääs peukut pystyssä!

Taidanpa lähtä tästä pakkailemaan tähän hätään... Huomenna siis Ruotsiin, toivon mukaan saadaan paikka yöjunaan Luulaja-Tukholma, netin perusteella paikkoja ei toiseen junista enää ole, Ruotsissa nääs jyllää tietenkin juuri nyt joku bussilakko jonka takia vissiin junat on aikas täynnänsä... Toivotaan parasta kuitenkin että meille jotenkin joku paikka irtoaa. Sitten Tukholmasta Malmöön ja sieltä Hampuriin ja Amsterdamiin. Loppusuunnitelma on vielä vähän ilmassa... Koita päivitellä blogia tien päältä jos suinkin kerkeää, mutta jos ei, niin turistaan sitten taas syssymmällä! :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home