Monday, September 24, 2007

Someday we're all gonna dive...

Eli lisaa sukellusta :). Tanaan kaytiin meidan oman hostellin sukelluksella aamulla. Ensin Southwest pinnaclella, jonne oli lahes tunnin matka paatilla, mutta matkapahoinvointilaake tepsi talla kertaa, ja oli mahtavaa lekotella auringonpaisteessa laivalla vaikka vahan aaltoja olikin. Sukellus itse oli melko fiasko, nakyvyys oli ihan paska, jotain viitisen metria, eli tarkasti piti olla kaverissa kiinni ettei mennyt hukkaan. Paadyttiin sitten kiertamaan samaa pienta korallilamparetta ees taas kun dive masterikaan ei uskaltanut lahta suunnistaan mihinkaan kun oli niin sameaa. Virtaukset oli lisaksi aika kovat, etta valilla piti tosissaan potkia etteiu ajautunut koralleihin pahki, ja tosiaan ei mitaan kovin hienoja kalasia nakynyt, mutta pitipahan tuokin kokeilla. Kovasti kehui dive master etta hienosti meni mulla vaikka olikin aika extreme olosuhteet. Ilmaakin jai taas 100 baria mika on melkoisen hyvin :).
Toinen dyykki oli sitten Hin Pee Weella, aika lahella meidan Sairee beachia. Siella sitten nakyvyys olikin aivan upea, varmaan parisenkymmenta metria. Ei virtauksia, oli aivan mahtavaa uiskennella menemaan ja katsella kalasia. Hienoja kaikkia siella taas olikin, nyt nakyi mullekin giant grouper ja titan triggerfish ja toinen samanmoinen hirmu iso vahan kauempaa. Myos white eyed moray eel naytti paataan. Valashaita tai riuttahaita ei vielakaan nakynyt, mutta mulle tuo kalapaljous ja varien maara on viela niin paata huimaavaa kun on muutama dyykki vasta takana, etta ei sita edes alya mitaan semmoisia isoja motkaleita viela kaivata.

Kaikenkaikkiaan hienoa siis oli. Haikeat fiilikset on pinnassa kun huomenna pitaa lahtea taalta paratiisista, helposti olisi vierahtanyt viela viikko jos toinenkin...Tanne taytyy tulla viela takaisin! Nytpa sitten viela viimeisen illan massailyt edessa kun pitaa syoda kaikea hyvaa mita taalta saa viela viimeisen kerran... etta syopotelyterveisin! Ehka seuraava posti onkin sitten taas kylmasta suomenmaasta....ewwwwwwww.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home