Sunday, May 27, 2007

Moikka Ruotsinmaalta

Nonniin, Uumajassa ollaan. Huomenna alkaa kouluhommat kunnolla, tähän asti ollu vaan tutustelua ja reissu Saxnäsiin Ruottin lappiin. Porukkakin on ihan mukavaa, meikäläinen vaan ei ole niin kovasti ihmis-ihminen että jaksaisi jatkuvasti tuntemattomien ihmisten seuraa. No, onneksi täällä on vapaatakin, tänään viettäny päivän ihanasti lenkkeilemällä ja lueskelemalla omissa oloissa. Luksusta tämmöiset viikonloppuvapaat kun ei oikeen taviselämässä tämmösiä ole näkynyt kun on aina töissä.

Silmätulehus meinaa pukata päälle uuestaan, ainaki vähän tuntuu siltä. Toivottavasti se ei sen enempää äidy, en haluais täällä lääkäriin lähtä ja tyhmänä jätin tietty ne silmätipatki Ouluun mitä sain sillon pari viikkoo sitten silmätulehdukseen... Sormet ristissä!

Nettijuttujakaan ei oikeen voi harrastaa kunolla, omassa huoneessa ei oo konetta ja yliopistolla ei päässyt irkkiin. Pitää tulla tässä tutun kämpässä käymään nettailemassa aina kun sitä kehtaa vaivata.

Eikai tässä muuta, kesäilmaa on pidelly, ja meinaan kävästä ostaan rullaluistimet tässä että vois sitäkin harjotella täällä kun ei tuo juokseminen ole ihan mun juttu vaikka ei se enää niin tuskaa oo ollutkaan kun yleensä. Ei näyttäny olevan pahan hintasia paikallisessa Stadiumissa, jotain 70 egee oli aika hyvän näkösten luistinten hinta ja tosi harvat oli yli 1000 kruunua eli sata egeä. Pitänee lähtä yrittään taas ruotsin sönkkäämistä kauppaan... Ärsyttää kun sitä ei osaa!

Nojoo, mutta tills vidare, puss och kram...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home