Thursday, September 20, 2007

Half moonia ja taksihurjastelua

19.9
Tuli aika jattaa Tao paivaksi ja tulla Koh Phanganille half moon-bileisiin. Laivamatka meni ok, kirottiin vaan sita kun meri naytti juuri nyt tietekin tyyntyvan kun lahdettiin muualle eika siis voitu sukeltaa...noo, sormet ristiin etta on viela yhta hyva kun mennaan takaisin.
Phangan nayttaa melkomoiselta helvetilta kylla. Teneriffameininkia, kannisia brittitolloja, bucketteja (eli ampari + viinaa ja vahan lantrinkia) myytiin pitkin beachia illalla. Checkauduttiin sisaan ehka maailman hirvittavimpaan hostelliin, vaaleanpunaista kaakelia koko paikka ja peilit ympari huonetta seka katossa..varmaan kaytetty jonkun pornoleffan kuvauksiin? Kylla kai tuolla yhden yon nukkuisi kuitenkin.
Illalla ennen bileisiin lahtoa nukuttiin paikkarit ja kaytiin istuskelemassa biitsilla, ihailemassa poikia jotka pyoritteli tuli-poita ja tulikeppeja. Joillain loytyy kylla skillzzeja!
Bileisii sitten taas taksilla. Paikka oli jokseenkin konemetsamainen laakso keskella viidakkoa. Hieno paikka, ja toinen dj jopa soitti oikein tanssittavaa mussiikkiakin. Liian tayteen vaan tuli tuokin mesta, ja verenpainetta alkoi taas nostattaa brittiurpot jotka kirkui ja keekoili menemaan. Huoh. Taksimatka takaisin olikin melkoisen mielenkiintoinen, kun puoli neljan aikaan lahdettiin kotia kohti, nii olikin kyydissa jotain porukkaa joilla ei a)ollut tarpeeks rahaa matkaan ja b) porukkaa (Israelilaisia), jotka muuten vaan paatti etta he ei meinaa maksaa pyydettya 100 bahtia (2,2 euroa) 20 minuutin matkalta keskella yota. Vittu mita urpoja. Siinapa sitten tappelivat, ja meinas jo tulla kasirysy thaimaalaisten ja urpojen kanssa ja lopulta kyydissa ollut irkkumies sai huudettua muut hiljaseks ja lopettamaan. Kun matkaan lopulta paastiin, sekin meni lahinna muitten matkalaisten tapellessa. Hohhoi, ei jaksanut kylla ollenkaan huvittaa moinen show keskella yota. Kotiin (kaameaaan hostelliin) kuitenkin paastiin ja saatiin unta aamuun asti.

20.9
Jee tanaan paasee takaisin Taolle :). Ensin pitaa kuitenkin yrittaa tappaa muutama tunti Phanganilla, onneksi sentaan paistaa vahan aurinko ekaa kertaa viikkoon, niin voi vaikka chillata biitsilla. Palaillaan myohemmin taas asiaan, jos olisi vaikka sukellusuutisia (prkl kun haluan tehda ne kaks vikaa suklia!)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home