Friday, August 01, 2008

Kotia kohti kohta!

Huuh hellettä. Berliinissä täällä kirjuutellaan. Takana ihanat ja helteiset Zürich ja Wien, ja sitä ennen kakkasateinen ja vitun kylmä Frankfurt (ei tartte mennä toiste) ja muut cityt. On ollu huippua reissata mutta kyllä tässä alkaa olla jo aika käytetty ja nuhjanen olo. Nyt pitää palailla kotiin, alottaa kaikki rutiinit ja alkaa taas sitten viikon päästä kyllästyä ja alkaa katsella uusia reissuja :). Syylomalla ois huisia päästä sukelluslomalle Egyptiin, saas nähdä kuinka käy.

Säiden puolesta ei kyllä liiemmin huvittais palata. Oulussa 15 astetta, eli n. 15 astetta vähemmän kuin täällä. Kyllä me *niin* muutetaan sinne Australiaan vielä joku päivä missä on ainainen helle tai jos ei helle niin ainaki aina yli 15 astetta.

Nyt siis suunnitelmana on mennä yöjunalla täältä Malmöön, sieltä sitten Tukholmaan ja Uppsalaan STS-Annaa moikkaamaan, ja sieltä sitten taas sunnuntaina yöjuna Luulajaan ja sieltä sitten Haaparannan kautta KOTIA!! Onkohan mun kaikki kukat kuollu? On varmaan...

Ens viikolla siis oon kotosalla, sen jälkeen pitää taas alkaa elvyttää kaikki kaverisuhteet henkiin. Siihen saakka: Tschüß!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home