Friday, September 02, 2005

Kiire ja rahat loppuu

Kauhia ruljanssi ollut tuon Aikamatkan ja nyt liaisonihommien kanssa. Tänään onneksi oli viimenen päivä noitten saksalaisten vieraitten kanssa ja huomenna pääsee taas auvoiseen Aikamatkaan. Onhan nämä kaikki fancy lounaat ja illalliset ollu ihan jees, mutta ois silti ihan kiva ollu että oisin saanu olla jonkun sellaisen lähetystön liaisonina jonka kieltä oisin puhunu... Nyt oon vaan seissy tuppisuuna ja yrittäny epätoivosesti hymyillä saksalaisille. Wunderschön.

Ja samaan aikaan vielä pitäisi noita rakkaita uusia fuksituisia saatella akateemisen maailman saloihin, tai lähinnä biletysmaailman, en oo onneks tänä vuonna enää pienryhmäohjaajana. Eilen oltiin Caiossa ja tänään on Fukstock, formerly known as fuksisauna, vaan kun saunaa ei saatu niin nimenkin oli muututtava. Ja huomenna Aikamatkaan kympiksi. Antakaa vaaleampaa peitepuikkoa, sanon minä!

Luulin eilen, että Aikamatkan palkkaa ei ollu tullu vielä, kun tilillä oli niin vähän rahaa. Vaan karu todellisuus iski tänään: oli se tullut, vaan sitä ei tullutkaan sitten enempää kuin vähän päälle kuukauden vuokran verran, kun ääliö minä menin antamaan niille sivutuloverokortin (34%) tuon päätulokortin sijasta, kun en tiennyt että päätulokorttiakin saa monistella. Voiko olla tyhmempää ihmistä. Nyt sitten 725 eurosta jäi käteen vähän päälle 400 kuukauden rehkimisestä. Hip hip ja hurraa. Vieläköhän niille ehtisi viedä ylityökorvauksia varten sen päätuloverokortin? Täytynee kysäistä joltain. Kai kuitenkin jos päätuloverokortin tuloraja ei tule vastaan niin ne nyt sivutuloverokortille tulleista palkoista saa palautuksia ensi vuonna? Pitänee käydä konsultoimassa veroviraston sivuja, jos niistä nyt mitään ymmärtää...

Eli lainannosto on luultavimmin edessä... Onneksi sentään Kela korotti asumislisiä, pitää tehdä vaan olosuhdemuutosilmotus että tulee sitten syyskuusta alkaen jopa 30 egee lisää rahaa kuussa...Liput salkoon!

Taidankin tästä liueta sinne veroviraston sivuille ja sitten fuksejen kanssa säätämään....

0 Comments:

Post a Comment

<< Home