Friday, April 07, 2006

Kevätsää, lämmittää

Ihana ihana kevätaurinko on vihdoin saapunut iloksemme. Ok, tiet on vieläkin loskamössöä ja jäätä tulvillaan, varsinkin pyörätiet (Oulun tiehuolto: Me auraamme loskat autotieltä pyöräteidenne iloksi!). Mutta välillä jo paistaa asfaltti, hiekoitettu sellainen tosin, mutta tänään ensimmäistä kertaa pääsi ajamaan autotienpätkää varmaan puoli kilsaa asfalttia eikä jäätä pitkin, voi tätä ilon päivää :)

Myös lisää hyvänolontunnetta tuo uusi hiusväri, joskaan se ei ole ihan sellainen kuin piti olla (punainen alta ja musta päältä punaisin raidoin), on se nyt kumminkin tumma ja punaraidallinen. Vapputukka :). Maksoikin huomattavasti vähemmän kun oletin, jotai 55 egee, yleensä on yli kuuskymppiä, joskin leikkauksen kera, ja tässä sentään oli vielä kulmien ja ripsien värjäyskin mukana! Ja vaikka päätäni hoiti kampaamon virallinen biatch jota olen joskus aiemmassa postissa mollannut, hänkin jopa oli ilmeisesti kevään kunniaksi varsin humaanilla tuulella. Ja ylimääräiset värit värjätyistä kulmista ja ripsistä pyyhkimisen jälkeen näyttää nekin oikein näpsiltä. Pitää vaan jotain ihme kulmageeliä käydä vissiin ostaan, kun tuo oikea kulma ei vaan suostu asettamaan karvojaan oikeaan asentoon, prkl. Bodyshoppiin siis.

Ja kultsin kanssa ollaan menossa jätskille kohta, sitä ennen toki vielä pienoinen, keväinen shoppingspree (jatkunut jo viikon, huolestuttavaa).

Yipyip :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home