Tuesday, May 02, 2006

Wappu ja sen jälkeinen blues

Sinne se taas meni, Wappu. Ja oli kyllä niin luonnottoman ja uskomattoman hauskaa ettei rajaa. Ainut mikä viilensi menoa oli työhommat aatonaattona ja aattona, joskin aattonakin pääsi vielä menoihin ja aatonaattonakaan ei ollu vissiin sattunu ihmeempiä.

Keskiviikkona jo hyvissä ajoin aloteltiin Verban vappusaunalla, jonne ei taaskaan tullut yhtään vaihtareita, vaikkakin Liideri ja the känninen teekkari (tuttu jo pulkkabaloosta ja laskiaiselta! omg.) paikalla olivat. Kivaa riitti taas koko perheelle Verban helmeilevän (ei enää yhtään hiivainen vaan oikein oivallinen) saattelemana. Saunalta Kaisalle&Janskulle vielä istuksimaan ja kotio odottamaan uutta päivää...

...joka toi tullessaan ei-niin-kovin-kirkkovenesoudut, mutta Tuiran biitsillä oli kuitenkin häppeninkiä ja populaa. Ja hauskaa. Blankkomiestä (Ihq-Juuso) kiusattiin, Puttonen tarjosi mukavaa juomaleikkiä tietämättään, ja myös toista ihqlaa Vesaa vähän ahdisteltiin, sekä yritettiin kaupitella kasseja tuloksetta. Rannalta meiniki siirtyi Jusan luo where we proceeded to get very, very drunk, ja sitten virallisen vappuheilan Janskun kanssa jälkisouduille jotka olivat ikimuistoiset kyllä nekin. Kannatti siis katsastaa teekkaribileet, porukkaa oli juuri soppelisti, Esa&Vesan kanssa tanssattiin jalat kipeiksi, ja Juusokin suvaitsi olla seurassamme yhden tequilan verran aikaa. Kivaa siis, ja Janetskille uusi hieno lätsä!

Perjantain aamu nytkähti käytiin vesibusseilun merkeissä, kotikaupungin lyhyt oli siis kyseessä. Matkaan uskaltautuivat Janskuli, minä, Kaisa-lokkiseni sekä Hanna ja Tiina Verba-edustuksesta, ja Blankomiehetkään eivät täysin loistaneet poissaolollaan, Simo paikkasi heitä urheasti. Nytkyteltiin ja pompiskeltiin reitti lävitse ja kivaa oli, kulinaristisia nautintoja tarjosi mm. kylmänä vedetty jauheliha-roiskeläppä Evakon edustalla, mikään ei oo yhtän hyvältä ikänä maistunu... Reitti ei ollut ihan niin kiva kuin viime vuonna eikä bussissa edes kuultu viime vuoden hittiä Volgaa, mutta silti päästiin kunnialla loppuun asti. Tästähän ilta vasta lähti nousuun kun suuntasimme Esan ja Vesan peesissä Janskun kanssa Blankon vappusaunalle Teekkaritalolle. Sielläpä sitten vierähtikin iloisesti koko ilta ensin pihalla arskasta ja hyvästä seurasta iloiten, hyviä tai vähän vähemmän hyviä, kuitenkin humalluttavia juomia nauttien. Sisätiloihin vetäydyttä bileet eikun parani, kuvioissa muun muassa puhelimen takapaneelin piirtämistä (kiitti Esa, se on hieno), haalareihin kirjoittelua, Juuson ja ylipäätään Blankomiesten kiusaamista, uusien tuttavuuksia tekoa (ei, minä en jaksa väitellä kello 3 yhtään mistään aiheesta, ja kyllä, Jansku on overlord ja täydellinen totuus mitä tulee saksan kieleen) sekä tanssia olemattomalla tanssilattialla ja musiikista taistellen. Mutta tämän vapun paras ilta ehdottomasti, joka huipentui suureen yritykseen kävellä liian vähissä vaatteissa Heinäpäähän: Kaijonharjussa totesin etten ole näin köyhä ja soitin taksin. Tai Vesa soitti, mutta enivei. Rock on.

Töitä töitä blaah sitten lauantaina illala, ja sunnuntaina päivällä. Sunnuntain geimeihin mukaan puoli ysin aikoihin (puoltoista tuntia etuajassa, woo), ja kova kiinniottotahti päälle. Kaisalla ja Janskulla oli bileet, siellä oli hauskaa, mutta vielä hauskempaa oli siirtyä Teatrialle huomaamaan siellä olevat n. 500 metrin jonot. Siinäpä aikamme pähkäiltiin ja päätettiin sitten lähtä parempia metsästysmaita kohden. Liputkin saatiin myytyä, tosin puoleen hintaan, hyväuskoisille hölmöille "ei siellä jonoja oo, menkää vaan". Ja sitten Maijalle, jossa seurana Niko (lentokapteeni-tanssiliike, omg&lol), Petri (hierontasessiot ja vielä parin päivän jälkeen kipeät olkapäät), Maija (Joku Batong se oli?? Ja abbaa...), Janektsi (of course...mussu!) sekä VP-kultsi joka päätti kuitenkin vähän ottaa tirsaa sängyllä jossain neljän tienoilla.

Näin siis meillä. Vielä vappupäivänä vähän piknikkiä Linnasaaressa ja siinä se oli. Nyt on jo vähän olo helpottanut, mutta voi mikä blues oli vielä aamulla. Aina se iskee, kivojen tapahtumien jälkeen. Mutta, uuteen nousuun, as they say, ja kesää kohti nokka. Kyllä me vielä Blankomiestenkin kanssa nähdään :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home