Tuesday, December 05, 2006

Sepä siitä sitten. Kiitti ja moi.

Noniin, olipahan sitten hauskaa taas tämäkin. Äijä jopa vastasi kun kysyin siltä että huvittaako sitä ollenkaan, sanoi että sillä ei ole aikaa millekään, ja että se tietää että mua vituttaa mutta vituttaa kuulemma sitäkin, ja että ei kuulemma kannata antaa kylmälle paskiaiselle lämpöä. Otin tuon nyt silleen että se tarkoitti kylmällä paskaisella itseään ja kirjotin, että entä jos haluaa kumminkin antaa, ja että tykkäilen siitä kumminki ja että ainahan sitä aikaa nyt jostain löytyy jos yhtään huvittaa. Tämähän sitten siihen, että eiköhän ole parempi että nähdään töissä jos sielläkään.

Että reilujen kerho. Ei saanut vissiin ees yrittää. Miksipä sitä toisaalta mua kukaan haluaisikaan, ainakaan kukaan ketä mie haluaisin. Voi helvetti että on taas voittajaolo. Eipä kauheesti enää huvittas bilettämäänkään mennä tänään mutta kai se täytyy kun kerta on luvattu. Hyppäis sillalta.

4 Comments:

Blogger Tiina said...

äijät on äijiä. sain exältäni semmoisen elämänohjeen että niin hyvät kuin huonotkin puolet kuuluu pakettiin.
Kun jätit kohteliaan gentlemannin, muista miksi teit sen, jotta hyväksyisit äijä-alfauroksen.
posteistasi päätellen häntä ei välttämättä kiinnosta, ei voi olla varmaa. Mutta olisiko parempi hetki ihan sinkkutyttönä, miettiä mitä oikein haluaa, eikä ryntäillä äijien perässä...?

8:19 PM  
Anonymous Anonymous said...

täällähän tapahtuu! jos nyt suoraan sanotaan niin kuulostaa melkoselta hyypiöltä tuo Äijäsi ja jättäisin kyllä sinuna sen olemaan ihan keskenään vaan, ei tollasta kohtelua kannata sietää. jotku vaan ei osaa kasvaa aikuisiksi. tai ehkä ne haluaa viettää poikamieseloa ikuisesti.
mutta voimia kuule!

1:50 PM  
Anonymous Anonymous said...

Yhdyn edellisiin. Ja jos nyt puhut siitä samasta Oulun Amarillon tarjoilijapojasta, jonka minäkin tiedän, niin voipa olla, että hänen "aikuistumistaan" voit jonkun hetken joutua odottamaan ;) Ei muuta kuin sinkkuilusta ja vapaudesta nauttimaan! Kyllä se seurustelusuhde sitten aikanaan tulee, jos on tullakseen.

7:16 PM  
Blogger Liljetys said...

No eipä ole kyllä mistään Amarillon tarjoilijapojasta kysymys tässä, nyt rupesi kyllä kiinnostamaan ketä tarkoitat? ;)
Ja joo, tietäähän sitä että ei tämä välttis mikään superhyvä idea ole, mutta minkäs teet kun veri vetää. Sen takia kai sitä sinkkuilemaan halusikin että saisi kokeilla muunlaisiakin miekkosia... Ja en mie tiedä mitä minä elämälläni haluan muutenkaan...

2:00 PM  

Post a Comment

<< Home