Tuesday, December 05, 2006

Voi vitun äijä

Joo, hienoja uutisia taas Äijärintamalta. Eilen oli jo kohtuumukava olo kun (taas) pistin sille viestiä että misä se on, ja vastasi jopa kohtuu nopeesti että tulee vasta tänään ja että joo tänään vois nähdä tai sit viimestään huomenna.
Noh, eipä taaskaan mitään kuulunut niin miehän kysymään että mikäs aikataulu. Huomenna kuitenkin ois niinku itsenäisyyspäivä ja oli eilen vähän puhe että sitä vietettäs yhessä, mutta nytpähän tuo sitten vastasi että saattaapi olla krapulassa, pitää sitten katella. Perkele. Ei vissiin siis todellakaan kiinnosta ainakaan meikäläistä nähdä, vittuako se siellä kotiseudullaankaan kuppaa koko ajan. Kysyin sitten, että no pitääkö mun nyt tehä sitten muita suunnitelmia huomiselle ettei ihan vaan yksin tartte oottaa että se ilmottelee itestään. No, äijähän vastasi (ihme kyllä), että joo, on hän Oulussa ja juopottelee siellä glögiä jonkun kanssa, ja että ei tarvi kuulemma häntä miettiä, että nähhään sitten ku molemmille sopii, jooko? VOI ELÄIMEN KÄSI, eikö sinne paksuun äijäkaaliin mahdu, että jos sovitaan että ilmottaa sitten kun tulee Ouluun niin voisi kanssa ilmoittaa? Voi kettu ja ketun vittu. Nytpähän sitten kysyin siltä että eikö sitä niinkun ollenkaan kiinnosta tämä systeemi kun ei näy koskaan sopivan, tähänhän tämä nyt tietenkin kaatuu mutta hermot menee jos mie sitä ihan turhaan piiritän....

Miksi oi miksi noitten pitää olla noin saatanan vaikeita??

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Eee...et ilmeisesti oo aiemmin ollu tekemisissä normaalien miesten kanssa. Sulle on sattunu jotain ihmeherrasmiehiä.

Seuraava siirtohan on, että et ilmottele itsestäs mitään ennen kuin miehestä kuuluu jotain. Ja jos ei kuulu, niin kiinnostusta ei ole tarpeeksi.

6:49 PM  

Post a Comment

<< Home