Tuesday, November 07, 2006

Väliaikatietoja

Nyt on sitten muuttoauto varattu ja kaikki. Kokoajan uusi elämä Toivoniemessä lähestyy. Samalla kokoajan huvittaa vähemmän. Taino, huvittaa oikeastaan paljonkin se uusi kämppä ja sijainti ja kaikki mutta suhteen puolesta tällä hetkellä on aika optimistinenkin olo. Eilen oli hyvä olla kun katselin toisen osapuolen kainalossa telkkaria. Tänään meinasi tulla itku kun pakkasin piparkakkumuotteja.

Noh, eihän se erilleen muutto toisaalta tarvi tarkoittaa sitä että suhde katkeaa. Sitähän tässä lähdetään miettimään. Kyllähän sitä osattiin yhdessä olla silloinkin kun ei vielä asuttu yhdessä. Että ehkä this is for the best kumminkin.

Muu elämä on kyllä ollut aika lailla katkolla nyt tämän tunnemyllerryksen aikana, siis koulua lähinnä tarkoitan, tänään jopa sain haettua pari kirjaa ruotsin prosemmaa varten. Enkun semma lähinnä vaan pyörii ahdistavana möhkäleenä takaraivossa ja vatsan pohjalla kun ei saa mitään tehtyä ja esitysaika vain lähenee. Jospa Toivoniemessä olisi toivoa näillekin asioille?

Ja jälkihuomautuksena vielä: hitto että tätä tavaraa on. Hukun laatikoihin.com...

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

valoa tunnelin päässä sielläkin päässä, hyvä niin. mekin koitellaan vielä, uudessa kämpässä myös. on se vaan kummaa tämä elo.
voimia, sis.
xxx

10:47 PM  

Post a Comment

<< Home