Sunday, October 29, 2006

Kämppähommia

Psoas on aika ärsyttävä pulju. Yritän epätoivosesti kärkkyä Domus Botnicasta vapaana olevaa kaksiota itselleni (390 egee kuussa sis. vesi + netti ja siis kaksio, ei paha), mutta kun se on heti vapaa niin eihän ne sitä mulle voi luvata 1.12 alkaen. Oishan se ihan kiva jos ois joku muu aika ku tämmönen kuun vaihde, mutta kun jotain päätöksiä pitäs tehdä tässä viim. tiistaina että sanooko irti tämän kämpän nyt vaiko vasta marraskuussa. Toisaalta tekis mieli tehdä se nyt, eipähän tarttis venyttää tätä hommaa ja mikä ehkä vielä parempi, ei tarttis muuttaa uutena vuotena ja sais siis olla joulun rauhassa Kajaanissa.

Mutta, vp on vissiin muutamassa eteläsuomeen enkä tiiä viitinkö olla niin vittumainen että sanon irti tän kämpän ennen ku sillä on mitään varmuutta että se saa katon päänsä päälle siellä. Eipä sillä, ei mullakaan mitään varmuutta vielä ole. Pitää vissiin taas soittaa tiistaina sinne Psoasille ja kysellä että jos se kämppä ei vielä oo menny 1.11 alkaen niin miten pitkään ne meinaa sitä tarjota heti vapaana vai voisko sitä nyt millään sitten varata 1.12 alkaen jos soittas vaikka heti 1.11 aamulla kun niiden puhelinvaihde aukeaa. Eikai kukaan tee puolen kuun vuokrasopimuksia?

Melkeen tekis mieli porhoilla ja vaan ottaa se kämppä nyt ja maksaa ittensä kipeeks tuplavuokralla mutta ehkäpä se ei oo ihan sen arvosta. Ketuttaa vaan suuresti jos (ja kun) tuota en nyt saa, sitten pitää mennä johki ylihintaseen miniyksiöön johon vuokraan ei saletisti kuulu edes vesi, saati sitten netti. Ääh Psoas, tee jo oikea päätös ja anna se kämppä mulle!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

enpäs olisi arvannut.

mutta sulla on vanha osoite muhun.

11:14 PM  

Post a Comment

<< Home