Tuesday, August 15, 2006

Koulutärinöitä

Hiiuli hei. Huomasinpa juuri että haaveeni valmistumisesta vuonna 2008 taitaa mennä aika mönkään. Tukikuukausia on nimittäin tämän vuoden jälkeen enää tasan yksi. Eli eikun nyt sitten syksyllä seminaaria vääntämään ja talvella sitten gradun kimppuun. Varmaan täytyy jättää muutama tukikuukausi ottamatta tältä vuodelta että ne voi sitten lykätä ens syksylle sen yhden perään jos se gradu ei ala valmistumaan...
Seminaarin kanssa ei oo muuten ongelmaa kuin se, että se ohjaaja jonka kanssa haluaisin tehdä gradun ei pidä semmaa tänä syksynä. Pitää siis tehdä semma jollekki toiselle ja sitte jatkaa sen hyvän ohjaajan gradusemmaan keväällä. Ongelma vaan on se, että mie en oikeen keksi mitään hyvää aihetta, pitäs mennä varmaan muuten vaan ahdistelemaan sitä hyvää ohjaajaa että se vois kehitellä mun kanssa sen aiheen josta sitte tekasisin vaan semmaa jossain toisessa ryhmässä syksyllä.

Saas nyt kattoo. Vähän huimaa ja hirvittää.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Haa! Kuka on hyvä ohjaaja? Mulle napsahti myöskin seminaari/thesis workshop tälle syksylle, päätin mennä tarjolla olevista vaihtoehdoista Kuuren Leenan Graduate Plaza -kursseille. Keväällä sitten gradu.. Vaan kelle, siinäpä pulma!

9:02 AM  

Post a Comment

<< Home