Sunday, May 28, 2006

Vittupaskatauti!!!

On se nyt saatana kun ei taas voi olla terve. Ihan mitä tahansa tekee niin kuitenkin tauti vaan jatkuu ja jatkuu. Eilen ois ollu Kuusisaaressa Northern e'Motion -konemusabileet joita olin oottanu kuin kuuta nousevaa, mutta enpä sitten päässyt sinnekään, osaksi siksi että kaveri oharoi (kiitos Jussi..), mutta suurimmaksi osaksi siksi että ajattelin fiksusti, että en varmaan sairastu nyt enää pahemmin jos jätän menemättä, että saa sunnuntaitunnit taas töistä ja ens viikonlopun Hesan reissullekin on sitten huippuvireessä.

...vaan paskat, kuinkas kävikään. Yöllä sain nukuttua huimat kolme tuntia, sekin hirveän Nasolinin ja Duactin yliannostuksella että nokka pysyi auki, sitte seiskalta lopetin sängyssäkärvistelyn ja kattelin eiliseltä jääneen Be Cool-leffan joka oli aikamoista huttua, ja tsekkailin josko olo kohentuisi. Ei kohentunut. Soitin siis vuoropäällikölle ja herätin raukan, ja nyt sitten taas venaillaan että ODL:n päivystys aukeais että sais varattua lääkäriajan. On vittu taas niin story of my life että ei mitään järkeä. Ihan sama vissiin vaikka bilettäis kellon ympäri, tauti tulee/jatkuu kuitenkin vaikka olisi kotona. Pitäisi vissiin pidättää hengitystä aina taudin oletetussa loppuvaiheessa sellaiset 3 viikkoa että uskaltaisi taas pistää nokkansa ulos ovesta muiden kuin pakollisten menojen merkeissä. Voe elläimen käsi ja muut valitut kirosanat.

Eikun nenähuuhtelukannu tulille siis ja höyryhengitysvettä keittelemään. Oh joy. Kuoleekohan, jos käyttää Nasolinia yli 2 viikkoa putkeen? We will soon find out.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home